Ágyútűz fog zúdulni ránk

2018. április 19. 9:58

Rogán Antal
Pesti Srácok
A kormány ellen tüntetőket külföldről, nyilvánvaló hátsó szándékkal hergelik. Interjú.

„Egy normális világban azt gondolnánk, hogy a negyedik Fidesz-győzelem után olyan fajta nyugodt építkezés folyhat az országban, mint amikor Helmut Kohlt negyedszerre választották kancellárrá, azaz kezdetét veszi a bloggernyelven »viktoriánus aranykornak« nevezett szakasz az ország életében. A múlt szombati »mindenért, minden ellen« tüntetést látva viszont úgy tűnik, naivitás nyugalmat remélni. Ön mire számít?

Arra számítok, hogy a nemzetközi támadások folytatódni fognak. Ezek a támadások ráadásul nem is kifejezetten nekünk szólnak, ez egy óriási európai vita, erről szól majd az egész jövő májusi európai parlamenti választás is. A tét nem kevesebb, minthogy megmarad-e Európa európainak vagy véglegesen vegyes népességű és vegyes kultúrájú bevándorlókontinens lesz belőle. Eddig erről az emberek feje fölött döntöttek, de most végre az európai polgárok maguk szavazhatnak a kontinens sorsáról. Ilyen óriási tét mellett nyilvánvaló, hogy a Soroshoz hasonló milliárdosok és a migrációt kiszolgáló politikusok szemében óriási gerenda Orbán Viktor. Minél előbb diszkreditálni akarnak minket és a többi bevándorlásellenes kormányt. Ágyútűz fog zúdulni ránk, de ez az ágyútűz hál’ Istennek egy olyan erődöt fog érni, amelyet a magyar emberek keményen megerősítettek április 8-án. Mi ki fogunk tartani a magyarok döntése mellett, a bevándorláspolitika ügyében egy jottányit sem fogunk engedni és nagyon reméljük, hogy az európai parlamenti választás után új brüsszeli vezetés és józan brüsszeli politika következik. Az európai polgárok azt akarják, hogy a brüsszeli bizottság maga is az erősen védett európai határok pártjára álljon a bevándorlók importja helyett.

A Kossuth téren a tüntetők azt állították, hogy nincs demokrácia, nincs szólásszabadság, megszűnt a jogállam és a Fidesz elcsalta a választásokat, így egy kisebbség ül tort a többség fölött. Csupa olyan állítás, amit tiszta ésszel pillanatok alatt meg lehet cáfolni. Ilyen irracionális gyűlöletkampány mellett ki tudja-e tölteni a ciklusát a most alakuló kormány?

A demokrácia része a szabad véleménynyilvánítás. Rendkívül mulatságos, amikor egyesek utcán skandálják, hogy nincs szólásszabadság és demokrácia, hiszen épp ők maguk bizonyítják be az ellenkezőjét. Ha jól emlékszem, amikor 2006-ban kimentünk tüntetni, minket jól elvertek és senki nem tiltakozott értünk Európában, senki nem aggódott a magyar demokráciáért. Ebből is látszik, hogy eltérő a demokráciafelfogásunk. Szerintem teljesen normális dolog, hogy akik mást szerettek volna, akik mást gondolnak, kimennek az utcára és hangot adnak a véleményüknek. Amivel gondom van az az, hogy a tüntetőket külföldről, nyilvánvaló hátsó szándékkal hergelik. Na ez már ellentétes a demokráciával és teljességgel elfogadhatatlan. Az pedig politikai bohózat, hogy egyes pártok, akikre katasztrofális vereséget mértek a választók, most azzal védekeznek, hogy választási csalás történt. Mondják ezt úgy, hogy a legsikeresebb ellenzéki párt harmadannyi szavazatot kapott csupán, mint a Fidesz-KDNP, sőt az összes parlamentbe jutott pártra kevesebben szavaztak, mint a Fideszre.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Rogán világosan látja az összefüggéseket , s ezeket nem lehet elégszer előadni , mert minél több emberben tudatosulnak , annál inkább erősödhet az ellenállás Soros terve ellen .

Jó ez az interjú , csak nem olyan , amit Ön szeretne...

Nézz utána, hogy kik húztak milliárdos hasznot a letelepedési kötvény programból.
A Gugli a te barátod is, de a Habony-Médiaművek sajtójában ne keress választ.

És neked nyilván azzal sincs bajod, hogy azok közül az "idegen ügynökök" közül jó néhány már meghalt. Ennyire nagyon hiteles az a lista.

Amúgy ha már listázás:

"Nem feledhetjük el, hogy a huszadik századi népirtások mind listázással kezdődtek"

Rogán Antal...

Azért, válaszolni a vádaskodásokra, egy miniszternek is illő lenne.
Amit Rogán is - akit kitűnő képességűnek tartok - elmulaszt.
Ezzel viszont a rájuk szavazókat is kellemetlen helyzetbe hozza...
Különben a riport, a válaszok: 100% rendben!!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés