Geert Wilders: Magyarország szabadabb Nyugat-Európánál

2018. február 6. 11:04
Orbán Viktor sokkal többet tesz Európa biztonságáért, mint a nyugati vezetők – állítja Geert Wilders.

Geert Wilders az iszlám veszélyeiről szóló cikkében – ami a Breitbarton jelent meg – Magyarországról is sokat ír. Egy nyugati politikusnak, aki elutasítja Európa iszlamizációját, fantasztikus élmény Magyarországra látogatni – fogalmaz Wilders.

A holland politikus leírja, mennyire furcsa volt, hogy a magyar könyvesboltokban nyíltan árulhatják a könyvét. Németországban nem jelentethették meg a könyv fordítását, mert a gyűlöletbeszéd elleni törvénybe ütköztek volna egyes részei.

„Az iszlám – nemcsak az iszlamizmus, hanem maga az iszlám – az egész világ politikai meghódítását tanítja” – fogalmaz Wilders. Majd megerősíti, hogy Mohamed maga mondta, addig kell harcolni, amíg mindenki elismeri Allahot.

Magyarországon általában sokkal szabadabban lehet beszélni ezekről a kérdésekről Wilders szerint. A holland politikus állítja, hogy Orbán Viktor egymaga többet tesz  Európa megvédésért, mint Angela Merkel, Emmanuel Macron, Theresa May és Mark Rutte együttvéve.

Ennek az oka Wilders olvasatában az, hogy a nyugati országokkal ellentétben Magyarországon és Közép-Európában nincs jelentős muszlim kisebbség, aminek a politikusok meg akarnának felelni. Nyugaton a politikusok félnek Európa zsidó-keresztény örökségét hangsúlyozni.

Wilders állítja, hogy ötven éve a diáklázadások idején kezdődtek a negatív folyamatok, amikor az ún. „progresszívek” elindították Európában az öngyűlölet kultúráját. 

 

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pontos diagnózis , a szabadságról tett igaz kijelentés .

Vajon kit árult el?
Hol van Nyugat-Európában jézusi karakterű vezető?
(Vagy bárhol)

Az hol valósult meg?
Szeretnék odamenni.

azért nem mindegy, hogy ki dicsér meg

Vonáéknak soha közük nem volt a Wilders-féle "szélső"jobbhoz. Már sokszor linkeltem Vona 2013 végi éles elhatárolódását a ny_európai - szerinte iszlamofób - pártoktól. És ez mindvégig kölcsönös volt.

Dzóval nem tudom, hogy jön ide az ún. Jobbik.

csakhogy ehhez maga Vona asszisztal a legjobban mikor 180 fokos tukanyarban besorolt a ballib melle.

Igen, és nyilván Vona is Orbán beépített embere, hiszen
- MINDVÉGIG élesen elhatárolódott a ny-európai radikálosoktól;
- ez az elhatárolódás MINDVÉGIG kölcsönös volt, hiszen Vonáék durva antiszemitizmusa, és ny-európai szemmel egészen bornírt iszlámbarátsága, valamint Vonáék mindenfajta egyéb szélsőségességei nyilvánvalóvá tették, hogy kizárt bármiféle kapcsolat a ny-európai "szélső"jobb és az ún. Jobbik között;
- aztán még minden átmenet nélkül átsorolta Vona a pártját a píszí/ballib téfrélre - miközben Ny-Európában soha nem látott virágzása van a radikás, "szélső"jobb erőknek. :)))))))))

LOL, így tényleg elég vicces Mark Bolt abszurd megjegyzése.

Jól teszik , ha keresik a jogos önvédelem útjait , ha már a saját kormányuk ilyen alávalóan és gyalázatosan cserbenhagyta őket , kiszolgáltatva a népét a migráns erőszaknak . Ha nem tudja garantálni az őslakosok védelmét , miért engedi be a migránsokat ?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés