Konrádok kormányon

2017. szeptember 1. 7:30

Avar János
Népszava
Minden muzulmánban potenciális terroristát látni szó szerint életveszélyes politika lenne ott, ahol milliószámra élnek.

„Hazai propagandának (sajnos) elmegy a muszlimokkal való megkülönböztetés nélküli riogatás, s a Pew intézet szerint máris nálunk a legmagasabb Európában a rájuk csakis ellenszenvvel tekintők aránya. De minden muzulmánban potenciális terroristát látni szó szerint életveszélyes politika lenne ott, ahol milliószámra élnek. Amúgy korántsem annyian, mint az emberek gondolják, s a magyar Konrádok hirdetik: arányuk még a jövő évtizedben sem éri el a tíz százalékot. S mi sem veszélyesebb, mint a békés, például a terror elleni harcban a hatóságokkal együttműködő, vagyis szinte ahhoz nélkülözhetetlen túlnyomó többséget folyamatos gyanúsítgatással valóban ellenséggé tenni.

A holland követ után tudom, sikamlós talajra tévedek, de azt is tudom, hogy a dzsihadista állam vezetőinek, tehát a terror bázisának pontosan ez volt a célja: e szembeállítás. Kvázi keresztény-muzulmán vallásháború kirobbantása. Konrádjaink helyében azért eltűnődnék ezen. Meg azon is, hogy lehet ugyan dicsekedni a kerítéssel, ám az itt a kontinens belsejében vajmi keveset segít a terror, de még a menekülthullám ellenében sem (a dél-spanyol az utóbbiban viszont igen, ám ők azt már Orbán előtt kitalálták). Szóval, ahogy von Hötzendorfnak is, a frontokon kicsit bonyolultabb a helyzet, mint azt a pesti kávéházakban képzelték és képzelik ma is.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem minden muzulmánnak van kedve dzsihadot játszani, és ezt megengedte nekik a prófétájuk, hisz annyi tennivaló van az életben. Ám minden muzulmánnak kötelessége támogatni a dzsihadistákat a hitetlenekkel szemben. A kalifátusnak nem a "szembeállítás" a célja, mert az eleve adott, hanem az összes muzulmán egy államba szervezése és a hitetlenek megtérítése, vagy ha erre nem hajlandók, megsemmisítése. Avar János nem talál egyetlen muzulmánt sem, aki ezzel nem ért egyet, legfeljebb olyat, aki ezt nyíltan letagadja. Vagy a megvalósítását eltolja arra az időre, amikor ők lesznek többségben. És jöjjenek a hittestvérek, minél gyorsabban, minél többen.

Vajon miért is jönnek ezek a drága emberek ide, amikor a világ olajbevételeinek többsége a hittestvérekhez áramlik, s abból iszlám paradicsomot lehetne teremteni minden muzulmán hiányt szenvedőnek? Majd, ha Avar János megválaszolja ezt a zavarba ejtő kérdést, azután fogjon minket felelősségre az előítéleteink és ellenszenveink miatt.

Kivételesen egyet kell értsek a szerző ezen megjegyzésével: "... a frontokon kicsit bonyolultabb a helyzet, mint azt a pesti kávéházakban (vagy "mértékadó", "független" szerkesztőségekben) képzelték és képzelik ma is.”

Bizony. Az említett helyeken kezdetben álproblémának képzelték a "helyzetet". Aztán jött a Willkomenskultur, meg a csillagos éggel határos befogadás. Esett szó az integráció sikerességéről, amit azzal is alátámasztani láttak, hogy a terroristák többedgenerációs bevándorlók. Felbukkant a multikulturalizmus, ami mindenre gyógyír az említett helyek "agytrösztjei" szerint. Aztán azt is képzelték, hogy a "vérfirssítés", meg a munkaerő hiány enyhítése szempontjából is jól jönnek a képzett agysebészek és magfizikusok (akikről aztán kiderült, hogy javarészt analfabéták). És persze állandó motívum volt a terrorakciók utáni Je suis! kampány, és a könnycseppek morzsolgatása közben büszkén előadott Ne féljetek! lánglelkű üzenet (hiszen akkor a terroristák, az iszlamofóbok, a populisták és a xenofóbok győznek...).

A helyzet ezzel szemben az, hogy a kontinens inváziója és etnikai térképének teljes átalakítása zajlik. Az Avar féle kollaboránsok támogatásával. Akik legalább annyira veszélyesek, mint az általuk ellenőrzés nélkül idehívott milliók.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés