Tranzit

Jobboldali fiatalok tartottak konferenciát Tihanyban

2017. augusztus 28. 19:56
Megrendezték a jobboldali fiatalokat tömörítő közösségeknek szervezett Tranzit konferenciát Tihanyban. Többek között téma volt a közel-keleti keresztényüldözés, az iszlám világ, a társadalmi nemek és a magyar sport is.

Több mint ötszázan vettek részt a jobboldali fiatalokat tömörítő közösségeknek szervezett Tranzit konferencián Tihanyban – közölték a szervezők hétfőn.

A múlt hétvégén rendezett konferencián kerekasztal-beszélgetéseken és vitafórumokon folytattak diskurzust a résztvevők a Magyarország előtt álló lehetőségekről és kihívásokról. Szó esett többek között a magyar gazdaság teljesítményéről, a társadalom helyzetéről, a visegrádi együttműködés esélyeiről, Budapest fejlesztésének lehetőségeiről. Téma volt ezeken kívül a közel-keleti keresztényüldözés, az iszlám világ, a társadalmi nemek és a magyar sport is.

Az előadók között egyaránt voltak jobb- és baloldali közéleti személyiségek. A Tranzit rendezvénysorozat szervezői továbbra is elkötelezettek abban, hogy erősítsék a párbeszédet a közéletet érintő legfontosabb kérdésekben és hangsúlyt helyeznek arra, hogy bemutassák az elismerésre méltó magyar eredményeket – írták .

(MTI)

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés