Kanada: nem írtak nemet a baba neve mellé

2017. július 3. 21:02
Egy transzszexuális személy elérte Kanadában, hogy gyermekének ne jegyezzenek be nemet, mivel majd ha felnő, eldönti ő, mi akar lenni. A hatóságok kapituláltak.

A szülő, Kori Doty, aki egyébként eredetileg nő, mivel ő hozta a világra a gyermeket, elnyomásnak tartaná, ha ő választaná meg a gyermek nemét őhelyette. A novemberben világra jött gyereknek sikerült egy eléggé kétnemű nevet adnia: Searyl Atli.

A gyerek neve mellét azt írták, U, ami annyit tesz, hogy undetermined. Mármint a neme. A híradásokból sem derült ki, mi is a gyermek valódi neme.

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagy a Jó Isten állatkertje és nincs rajta kerítés...

1.Majd ő eldönti ? A születését sem ő döntötte el . És milyen alapon dönti el , hogy mi akar lenni ? Ami nem tanítottak meg neki ? Vagy : az elnyomó külső világ alapján fogja "eldönteni" ? Ami eldöntött a természet - valaminek csak született... - , az ellen fog dönteni ?
2, Melyik az idétlenebb : a hatóság vagy az "anyuka" ?...

Nagy az Isten állatkertje....

Kanada Svédország babérjaira tör? Igaz, FAM?

Milyen mókás ha felidézzük a SzaDeSz minisztert: az erőszak-szex illetve aktualizálva: az erőszak-gender monopóliuma az államé - hiszen megmondta már Kóka János...

https://www.youtube.com/watch?..

Cáfolja meg valaki bbjnicket ha van erre bazinagy jogtudós:

"Az államnak erőszakmonopóliuma van a demokráciákban. Az történt, hogy a hatályos jogrend lehetőséget biztosít ennek az elmebeteg nőnek, hogy ezt tegye a gyermekével. Azaz, valóban "rendszerszintű a debil elfajzás".
"

VAN egyértelműen neme annak a szerencsétlen csecsemőnek , csak a kanadai hatóság már valamilyen debil szülői kérés nyomán nem jegyezte be az anyakönyvbe (oh.bocsánat "health card" -ba)

'azt jelenti, hogy nincs ilyen, hogy semleges neműnek anyakönyvezzenek egy gyereket'

Mostantól van, ez a precedens, innentől zöld jelzés. Van egy szervezet, amely azért harcol, hogy mindenféle hivatalos iratból eltűnjön a nemre vonatkozó információ, Gender-Free I.D. Coalition a nevük, a szóban forgó személyt is segítették, hogy elérje a célját.

Egyébként már elfogadták azt a törvénytervezetet amely ezt lehetővé teszi

https://openparliament.ca/bill..

A megfélemlítésről egy jellemző példa, hogy amikor a U of T egyetem egyik tanára, Jordan Peterson, nem volt hajlandó gender semleges személyes névmásokat használni az óráján, gyűlöletbeszéddel vádolták és meghurcolták.
Itt a sztorija
https://goo.gl/7nQDJs

Magukban morognak, aki kiáll a véleményével arra rászállnak a mindenféle jogvédők, az abberáltakat képviselő szervezetek és megpróbálják ellehetetleníteni, legtöbb esetben gyűlöletbeszéd a vád.

Azokat például, akik az egyneműek házassága ellen szót emeltek elítélték, megbüntették, elhallgatatták. Arra sem lehetett hivatkozni, hogy valaki vallási meggyőződése miatt ellenzi, ugyanúgy járt.
Például

Canada Orders Pastor to Renounce His Faith
http://catholicexchange.com/ca..

Ehhez milyen jogrend kell?

"Saját magát vette feleségül egy nő
Sári Veronika

Torkig lett azzal, hogy évek óta nem találja az igazit, ezért elvette azt, akit a legjobban szeret: magát.

Miután hat éven át hiábavalóan és eredménytelenül kereste az embert, akivel megoszthatná élete minden percét, Grace Gedler úgy döntött, pontot tesz a szinglilét végére és megházasodik. A brit nő végül annak az embernek esküdött örök hűséget, akit a világon a legjobban szeret: saját magának.

„Az ötletet Björk Isobel című számából loptam, amiben a címszereplő saját magához ment feleségül”- magyarázta a brit Metro című lapnak. Grace elmondása szerint a lánykérésre tavaly novemberben került sor, a londoni Parliament Hillnél, majd ezt követően több hónapos várakozás után az esküvőt is sikerült megtartania ötven ember előtt.

„Csak a legközelebbi családtagjaimat és barátaimat hívtam meg, és nem kerítettem túl nagy feneket a dolognak.” Grace ezzel próbálta megóvni magát a negatív megjegyzésektől, amiből állítása szerint rengeteget kapott azután, hogy híre ment, saját magával készül házasodni. „Sokan önzőnek, egoistának és önimádónak bélyegeztek, bele se próbáltak gondolni a helyzetembe” – panaszolta a lány, aki elárulta, az esküvője előtt számos tanfolyamra járt, hogy jobban megismerhesse önmagát.

A fiatal nő a ceremónia után egyébként azt is elmondta, nagyon izgult, annak ellenére is, hogy választottját alaposan kiismerte."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés