Párttá alakul az Identitesz

2017. május 27. 11:09
„Megmutatjuk azt a radikális nemzethűséget, ami mára kiveszett a magyar társadalomból” – mondta László Balázs, az Identitesz elnöke az Echo TV pénteki műsorában, miután bejelentette: párttá alakul a szélsőjobboldali mozgalom.

„Természetesen mi mindent tudunk, de mindennek megvan a maga ideje” – mondta László Balázs az Echo TV pénteki műsorában. Úgy látszik a párttá alakulásnak épp most van itt az ideje, hiszen az Identitesz elnöke bejelentette: párttá alakul a vállaltan szélsőjobboldali mozgalom. Az Identitárius Egyetemisták Szövetsége egy olyan jobboldali közösséget akar felépíteni, amelyet elmondásuk szerint nem köt a politikai megfeleléskényszer, az időszerűtlen történelmi témákban való megnyilvánulás és a politikai identitás visszafelé igazításának jelensége. „Megmutatjuk azt a radikális nemzethűséget, ami mára kiveszett a magyar társadalomból” – hangsúlyozta László Balázs, aki azt is elmondta: július 8-án, amikor párttá alakulnak, olyat fog látni ez az átpolitizált társadalom, amit már nagyon rég nem látott. 

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már az egyik első bejelentkezésükkor megírtam, hogy szabadkőműves, illuminátus hátterű a szaguk és az omega-alfát formázó emblémájuk (kör alakú koszorúban A-t formázó nyíl).
Hogy német területen is hasonló név alatt és hasonló emblémával kolbászolnak, az is erre az internacionálisan indított háttérre utal. Sok hozzászóló korábban megírta a klipjükről, hogy semmi konkrétumot nem mondanak. Tegyük hozzá, semmi magyar színezet nincs a megjelenésükben. Zavarkeltő banda még akkor is, ha néhány jó szándékú, naiv fiatalt is bevonzottak. Szentelt vizet meg tömjént rájuk!!!

Itt lehet nézegetni ennek az internacionalista mozgalomnak a németországi verzióját:

https://buergerstimme.com/Desi..

Vona vakaródzhat, mert egy csomó szavazóját el fogják vinni. Vona rendelheti magának a remete lakot.

Az Identitesz álláspontja a civil-ügy kapcsán
2017. május 09. 20:37

Napjaink Magyarországán megannyi égető aktuálpolitikai kérdés között az egyik – mellyel kiemelten foglalkozni kell – a nemzetközi ügynökszervezetek tevékenysége. Ezek a nemzetközi ügynökszervezetek folyamatosan valamilyen fontos társadalmi, civil tevékenység köntösébe bújva igyekeznek társadalom-felforgató aknamunkát végezni.
A különböző szakterületeken megnyilvánuló nemzetközi ügynökszervezeti tevékenységekben közös a társadalomzüllesztésre való törekvés, a liberális világrend ideológiájának a terjesztése: az értékek relativizálása, a liberalizmusnak, mint a regulálatlan és koordinálatlan önkénykultusznak a propagálása többek között a kultúra, a gazdaságpolitika, a társadalomtudományok és az oktatási rendszer terén. Ezen túl ezek a szervezetek oroszlánrészt vállalnak a magyarországi és európai homoszexuális és feminista propaganda terjesztésében, és nem utolsó sorban a közel-keleti és afrikai tömegek Európába való özönlésének elősegítésében.
Soros György egy szimbólum, de nem felejthetjük, hogy ő csupán egy a sok baloldali normafelforgató pénzmágnás közül, és ha ő eltűnik a palettáról, attól a probléma még nem fog egy csapásra megszűnni, hiszen lesznek, akik helyette azonnal tovább próbálják folytatni az európai társadalmak destabilizálására irányuló sokrétű tevékenységet (ugyanúgy, amint a Soros-hálózathoz csak közvetetten köthető vagy közvetetten sem köthető egyéb felforgató személyek és csoportok is teszik ezt folyamatosan). Ezért nekünk nemcsak a személyek és a szervezetek beazonosítására, hanem a nemzetellenes tevékenység jellegének és mibenlétének feltérképezésére, a hatása alól való mentesülésre és mielőbbi felszámolására kell erőinket összpontosítanunk
http://identitesz.blog.hu/

Lehet azt gondolni, mondani, írni amit írsz, de figyelembe kell venni, hogy a 2010 választásnál ugyanez történt a Jobbik esetében. Tüzet okádtak rájuk és mi lett a vége? Bejutottak a parlamentbe.
2014 kampányban megismétlődött. Mi lett a vége? Növelte a támogatóinak a számát.

Vona 180 fokos fordulata lecsökkentheti a radikális - főleg a fiatalok esetében - szavazó bázist az Identitesz javára és ezzel be is juthatnak az országgyűlésbe. A jobbik szavazó bázisa pedig ezzel csökkenni fog. Így a Jobbik minkét széléről távozhatnak szavazók és akkor a Jobbikból törpepárt lehet.

Ha Simicska a Jobbikot támogatja, akkor őket nem támogathatja, mert az Identitesz a Jobbiktól fog elsősorban szavazókat elvinni.

Ha ez így van, akkor Vonának vége lesz.

Kedves fórumtársam!
Ne a te nézőpontodból, felfogásodból értékelj, hanem próbáld magadat azok helyébe képzelni, akik a Fideszt gyengének, megalkuvónak tartják, a baloldalt pedig elutasítják és fordítva, mert a baloldalon is vannak radikálisok. Ezeknek a szavazóknak a száma 6-10 % körüli és ezekhez még jöhetnek a fiatalok közül az új szavazok. Ezek eddig a Jobbiknál voltak. Nem lehet nacizással, fasisztázással operálni. Főleg azért sem, mert még nem ismerjük a programjukat. Szerintem ezt kell figyelembe venni, mert be fog következni ami 2010-ben bekövetkezett.

Ha ez a véleményed, akkor egyről beszélünk. Korábban, 2014-es választás előtt írtam, hogy a Jobbiknak vissza kellene fognia a szélsőséges megnyilvánulásokat és akkor növelni tudja a támogatottságát és akár koaliciós partner is lehetne a jobboldalon. Nagyjából a visszafogottság megvalósult és ezzel sikeresen növelték a támogatottságuk. Most azonban átestek a ló túlsó oldalára felbuzdulva a 2014-es eredményen. Ez okozza a vesztüket. A helyükre meg most betelepszik más.

Bajnok lett a Honvéd!!!! Nem kell várni Július -ig.
Ilyet már rég nem láttunk! :)

Már egy nemi betegség is párttá alakulhat?
Eddig csak nemi szervek lehettek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés