Emberéletekkel játszott a német vasutas

2016. április 13. 9:21
A vasúti forgalomirányító okostelefonján játszott, játék közben pedig rossz gombokat nyomott meg, így küldött téves jelzéseket az egymás felé tartó vonatoknak. A történtek eredménye: 11 halott, több mint 80 sérült.

11 halott, több mint 80 sérült volt egy német vasúti forgalomirányító telefonos játékának eredménye. A vasúti forgalomirányító ugyanis okostelefonján játszott, játék közben pedig rossz gombokat nyomott meg így küldött téves jelzéseket az egymás felé tartó vonatoknak – tudósít az Euronews.

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már régen csak magamban bízok. Se repülő, se vezető nélküli jármű (metro), se csomagolt élelmiszer, se bekapcsolt telefon, ha vezetek.
Nem tudom, mit képzelnek magukról az emberek! Az ember nem gép, ha valaki játszani akar, menjen a játszótérre.

Az okostelefon nem mobiltelefon, hanem a mobiltelefon és a lekicsinyített táblaszámítógép keveréke, melyek a "hülye Java alkalmazásoknál" komplexebb játékokat is képesek futtatni, vagyis nem célravezető egy tíz-tizenöt éves butatelefonból kiindulni.

Ez a mondat számomra arra utal, hogy saját telefonján játszott: "az ügyészség közleménye szerint a gyanúsított a baleset előtt huzamos ideig egy internetes játékot játszott az okostelefonján".

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés