Az Uber vs. taxisok ellentétet is feldolgozta a South Park

2016. január 18. 15:59
A rajzfilmben egy szellemi fogyatékos kisfiú próbálja rávezetni a taxisokat, hogy ha tisztességes és színvonalas szolgáltatást nyújtanának, többen választanák őket. Nem jár sikerrel.

A South Park előző, 18. évadjának egyik része a most Budapesten ismét kiéleződött, taxisok és az Uber alkalmazás közötti ellentétről szólt. Az epizódban a borzalmas színvonalú szolgáltatást nyújtó, tisztességtelen taxisofőrök fel vannak háborodva, hogy a többség egy fogyatékos kisfiú, Timmy okostelefonos fuvarapplikációját veszi igénybe helyettük.

Gyér érdeklődés mellett gyűlést tartanak, ahol egy másik szellemi fogyatékkal élő kisfiú próbálja nekik elmagyarázni nekik, hogy amennyiben javítanának a színvonalon, és megbízható szolgáltatást nyújtanának, a fizetőképes közönség nem fordulna el tőlük. Ezt azonban a taxisofőrök nem értik meg. 

Végül hatalmas Flúgos futammá alakul a versengés, amibe beszáll a Tesla alapítója, Elon Musk, Matthew McConaughey, továbbá – természetesen – Gézengúz Guszti és kutyája, Mardel is.

 

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A komoly probléma az, hogy nem tudtad értelmezni, mit írt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés