Az európai civilizáció krízise és a saría fenyegetése

2015. július 10. 15:58

Petrin László
Napi Gazdaság
A brüsszeli vezetők sajnos még most sem hajlandóak szembenézni a valósággal. Nem hajlandóak világosan látni, és az igazságot kimondani, hogy a tolerancia jegyében megnyitották a kapukat az intolerancia előtt.

Milyen jelekből lehet következtetni mindezekre? Jelenleg azt láthatjuk élőben, milyen is lehetett, amikor a VII. században a frissen alapított iszlám vallás hívei elfoglalták az addig túlnyomórészt keresztény Közel-Keletet. Ma a nyugati országokban a muszlim bevándorlók által elkövetett nemierőszak-hullám olyan irgalmatlanul magasra csapott, hogy nehéz úgy tekinteni ezekre a számokra, mintha véletlenszerűek lennének. Ez a borzalmas jelenség a bűnelkövetők által is bevallottan egy különös hadviselés része. Ugyanis sok európai muszlim férfi úgy tekint magára, mint egy hódító hadsereg tagjára, az európai nőkre pedig mint egyszerű hadizsákmányra, és ez teljesen megfelel az iszlám törvénykezésének. A legtöbb muszlim nem egyénként látja a nyugati nőket, hanem úgy, hogy »azoknak a nőik«, vagyis azok a nők, akik az ellenséges hitetlenekhez tartoznak.

Hadizsákmányként tekintenek rájuk, akiket egyszerűen csak birtokba kell venni. Ugyanez vonatkozik a hitetlenek földjére, ami a hitük szerint nem is a távoli jövőben muszlim terület lesz. Ez már nem egy puszta bűntény, hanem ideológiailag megindokolt bűn, vagyis a muszlimok szemében a hitetlenek megtámadása szinte egyáltalán nem számít bűnnek. Szerintük miután ők itt vannak, itt is maradnak, és joguk van hozzá, hogy kihasználják a lehetőségeiket. A nyugati javak, csakúgy, mint a föld, ahol most már ők is élnek, híveikhez fog tartozni, a nyugati nők pedig a jövő hadizsákmányai. Ugyanakkor azt is szükséges kiemelni, hogy az iszlám és a muzulmánok közé nem szabad egyenlőségjelet tenni.

Nyugat-Európában már évek óta létezik egy radikális muszlim mozgalom, a Sharia4Holland és annak ikertestvére, a Sharia4Belgium, amely az iszlám saría törvényt kívánja bevezetni Hollandiában, Belgiumban és majdan Európa többi részén. Napjainkban már ott tartunk, hogy a Sharia4Holland és a Sharia4Belgium egyre agresszívabb hangon arra buzdítja muszlim követőit, vessenek véget a demokratikus rendnek Európában. 2011-ben a Sharia4Belgium egy videofelvételt hozott nyilvánosságra, melyben a belga iszlamista szóvivő kijelentette, hogy az iszlám dzsihád fekete zászlója »hamarosan valamennyi palota tetején ott fog lobogni Európában«. Továbbá annak is hangot adott, hogy addig nem nyugszanak, amíg ez a bizonyos zászló nem lobog a Fehér Ház tetején is. Az elmúlt esztendőben a Sharia4Belgium Antwerpenben létrehozta Belgium első saríaalapú bíróságát. A csoport vezetőinek nem titkolt célja egy párhuzamos jogrendszer megalkotása, amely megkérdőjelezi az állam fennhatóságát a polgárjogi ügyeket illetően. Az önjelölt muszlim bírók a világi belga családjogi törvények helyett iszlám törvényeket alkalmaznak olyan vitás kérdések megoldására, amelyek a házassággal, a válással, a gyerektartással és az örökléssel kapcsolatosak.

Az angliai híradások sem biztatóbbak. Egy felmérés szerint a muszlim egyetemisták körében háromból egy támogatja az iszlám nevében elkövetett gyilkosságot, és 40 százalékuk a saríát, azaz iszlám jogrendszert követel magának Angliában. Sőt a megkérdezettek 54 százaléka muszlim pártot akar, amely az ő világnézetüket képviselné a parlamentben.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyon durva.
Gyáva eu. Vagy nem is gyáva, hanem tudatos?

Tán a nyugati férfiak az egyenjogúságért haragszanak, azért nem védik meg a nőket. Csak egy törvény kellene:az erőszakot kiheréléssel büntetni, s vége volna az erőszakhullámnak.Ostoba politikusaink nem érzik a veszélyt,óriásmecsetet akarnak,pedig betiltani kellene a vallást,mely romlást hoz a nőkre.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés