A Bahamákon nyaralt, de szociális bérlakásban él a jobbikos politikus

2015. február 9. 14:29
Szociális önkormányzati bérlakásban lakik Soós Antal jobbikos politikus, aki a Bahamákon töltötte a szabadságát – írja a Pesti Srácok a Hír TV Célpont című műsorára hivatkozva. A tiszaföldvári önkormányzati képviselő azzal védekezik, hogy 15 éve spórolt az útra, pártja viszont vizsgálatot indít ellene.

Két hétig nyaralt családjával a karib-tengeri Bahama-szigeteken Soós Antal tiszaföldvári jobbikos önkormányzati képviselő, aki egyébként szociális önkormányzati bérlakásban él – írja a Pesti Srácok, hozzátéve, hogy egy ilyen utazás több millió forintba kerülhet.

Soós azt nyilatkozta a HírTV Célpont című műsora stábjának, hogy 15 éve spórolt erre az útra, és amit a szociális béren megtakarított, azt az utazásra költötte. A képviselő több közéleti tisztséget is visel és mezőgazdasági tevékenységből is van bevétele, ennek ellenére 30 ezer forintos, szociális alapon mérsékelt havi bérért lakhat önkormányzati lakásban.

A karibi luxusút a Jobbikon belül is felháborodást váltott ki. Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője elmondta: „Egészen biztos, hogy ki lesz vizsgálva, és hogyha az bizonyosodik be, hogy a képviselőnk bárhol, bármilyen szinten hibázott, akkor egészen biztos, hogy a párt valamelyik vonatkozó testülete le fogja folytatni a vizsgálatot, és nyilvánvalóan következménye is lesz.

Soós Antal ellen egyszer már indítottak méltatlansági eljárást a párttársai, mikor kiderült, hogy adótartozása van, akkor azonban a hátralék befizetésével elkerülte a komolyabb felelősségre vonást. 

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A szocialis berlakas meg a karibi ut egyszeruen nem fer ossze.

Ha meg igaz az, hogy lakas helyett ilyenre veri el a tizevig sporolt penzt, akkor is basszak ki, mert akkor meg egyszeruen menthetetlenul hulye.

a jobbik lejáratásához elég vagy te, mahun és tunya

A faszpumpa, a pornós gárdista, a helótázó fasz, a zsidózóból lett zsidó, a pondró Elődke, a szociknak kampányolóból képviselőtökké lett Pörzsesanya, a botcsinálta hazaáruló kágébéla és a többi már csak hab a tortán. Ők arra vannak, hogy legyen kin röhögni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés