Nincs ma baloldal Magyarországon?

2014. szeptember 29. 21:02

Jámbor András
Kettős Mérce
Baloldaliként Bokrosra szavazni körülbelül a baloldaliság feladása. Támogatni őt dettó.

„Az állítólagos baloldali pártok feladata nem az lett volna, hogy Bokrost támogassák, Falus jogos visszalépése után, hanem, hogy elvigyék a szavazóikat szavazni. Márpedig baloldali szavazó, akinek a szegénység felszámolása elsődleges fontosságú érték, az egyenlőség elsődleges fontosságú érték, akinek a szabadság és a demokrácia nem a felső-középosztály játéka, hanem valós társadalmi válaszokat adó rendszer, nem támogatja Bokros Lajost egy vesztett csatában.

Egyedül a PM (és nyilván a 4k!) nem támogatta Bokrost az állítólagos baloldali pártok közül, de országos szervezetség, vízió, komolyan vehetőség, párttagság hiányában ők nem oldják meg a baloldali pártra vágyó emberek problémáját. Tét nélkül, a győzelem esélye nélkül feladni az állítólagos értékeinket még értelmetlen is.

Természetesen, aki nem baloldali, szavazzon nyugodtan Bokrosra, ha tetszik neki a programja, ez a demokrácia. De baloldaliként Bokrosra szavazni körülbelül a baloldaliság feladása. Támogatni őt dettó.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bokros a balliberális demokraták Jolly Jokere.

Sikeres volt a posztkommunista átmenet, senkinek nem görbült meg a haja szála sem. a tőke legnagyobb ellenségeiből a tőke legnagyobb barátai lettek.

Viszont az ország kifosztva,stadionalapú közmunkás-összeszerelő gazdasággal, észak-balkáni fejlődő ország szintjére süllyedtünk le negyed század alatt.

1990 óta posztkommunits vonaglást láthatunk.

Beleragadtunk a gulyáskommunizmus kondérjába, tehát nem oszt nem szoroz, hogy a fidesz vagy az mszp. Ugyan az.

Amúgy a mostani állapotra van igény, jön állam bácsi és állam bácsi mindent megold helyettem, a hitelemet, a rezsimet, a nyugdíjamat stb. Cserébe nem bégetek.

Az a hülye aki okosan gazdálkodik, dolgozik és értéket állít elő és nem az államtól akar függeni.

Lassan Vityáék megfőzhetik a rezsón az igazi krumplilevest - by Kádár János - mert megérkeztünk a modernizált szocializmusba.

Maga a magyar társadalom a beteg, hogy ezen a fideszes mszp-s levegőn él és nem zavarja a tüdejét.

Sajnos véleményem szerint sokáig ez marad még mert alternatívát nem nagyon lát az ember ha körbenéz.

"..Pár hónap és eladják a székházat.."

Mit vesznek majd belőle??? Kőbányát???

Nem értem a hőbörgést: ha 2002-ben leszavaztak a komcsi-bankár-kémelhárító Megyóra és 2006-ban a komcsi-milliárdos-tolvajbohóc Gyurcsányra, akkor miért ne szavazhatnának 2014-ben a komcsi-bankár-megszorító féleszű Bokrosra?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés