Csárdi Antal: Budapestet „fojtogatja” a korrupció

2014. szeptember 14. 12:56
Többek között korrupcióellenes fellépést, a tömegközlekedés fejlesztését és fiatalok számára indított bérlakásprogramot is ígért az LMP főpolgármester-jelöltje vasárnap Budapesten. Csárdi Antal szerint Budapestet fojtogatja a korrupció, Budapest a korrupció fővárosa, az önkormányzati testületek pedig pártkasszaként működnek.

Többek között korrupcióellenes fellépést, a tömegközlekedés fejlesztését és fiatalok számára indított bérlakásprogramot is ígért az LMP főpolgármester-jelöltje vasárnap Budapesten.

 
Csárdi Antal a sajtótájékoztatón sikerként értékelte, hogy LMP és a vele együttműködő 4K! - Negyedik Köztársaság Párt Budapesten 22 kerületben állít polgármesterjelöltet és listát. Előbbi 21, utóbbi pedig egy polgármesterjelöltet indít az októberi választáson.
 
Mindebből az ellenzéki politikus azt a következtetést vonta le, hogy az LMP és a 4K! programjának Budapesten van támogatottsága.
 
Hangsúlyozta, hogy minél több LMP-s kerül be az önkormányzatokba, annál nagyobb erővel tudnak fellépni a Budapestet „fojtogató” korrupció ellen, és annál nagyobb beleszólást kaphatnak a főváros lakói a döntésekbe. Céljuk, hogy Budapest a „korrupció fővárosa” helyett a magyar nemzet fővárosa legyen – szögezte le, hozzátéve, szeretnék, hogy az önkormányzati testületek ne csak „pártkasszaként” működjenek, hanem valóban képviseljék a helyben élőket.
 
Csárdi Antal közlése szerint minden fiatal számára elérhetővé akarják tenni a bérlakásprogramot, olcsóbbá és jobb minőségűvé a közösségi közlekedést, növelnék az óvodák és bölcsődei férőhelyek számát, fellépnének a helyi kis- és közepes vállalkozásokért és jelentősen növelnék a zöldfelületek nagyságát – sorolta vállalásaikat.
 
Emellett azt mondta, megválasztása esetén folyamatosan, minden kerületi közgyűlésbe ellátogat, hogy Budapest ne 23 kerület laza szövetsége, hanem egy egységes város legyen.
 
Végül jelképesen minden kerületi polgármesterjelölt aláírta a vállalásokat, amit úgy tettek meg, hogy egy kinagyított fővárosi térképen szignálták azt a kerületet, ahol indulnak.
 

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amúgy az egész országot, de javaslom tessék feljelentést tenni.

Az LMP-t is, ha jól hallom vizsgálódnak az LMP nyúlvány, Soros támogatott TASZ-nál is. No meg belelógnak a Norvég Alap tisztázatlan pénzeibe is. Az amerikai pénzekről már nem is beszélek.Először talán otthon tessék söprögetni.

A drogosok - 4K - bevonásával vélhetően sikerül a fertőzött területeken képviselőséghez jutni. A program meg lóg a levegőben, ilyet bárki összerak tíz perc alatt, becsukott szemmel. Komolytalan.

Csárdi Antal: Zöldséget vegyenek! Ingyen van, mint Horváth Csaba ingyen bkv-ja.

Csárdinak a főpolgármesteri versenyben annyi esélye van, mint amennyi ritmusérzék van a dobos tortában.

"Figyelmeztettelek már, hogy erős a mezőny!"

Na ja! Rettegek is, mint az Ökotárs civil szervezetei, akiket úgy összehozott s kényszerűség, mint lottóötös a rokonságot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés