Tessék kiállni a kamera elé!

2014. március 17. 19:37

Fodor Gábor
Facebook
Egyszerűen nincs olyan, hogy a hivatalban lévő miniszterelnök nem vállalja a nyílt vitát az ellenzék vezetőivel.

„Egyszerűen nincs olyan, hogy a hivatalban lévő miniszterelnök nem vállalja a nyílt vitát az ellenzék vezetőivel. Persze sokkal könnyebb álcivil szervezetek lejárató kampánya, a »független« közmédia 60-as éveket megszégyenítő propaganda gépezete, a pár nap alatt országos méretűvé duzzasztott kamu pártok közleményei mögé bújni.

Sokkal egyszerűbb életszerűtlen törvényekkel, nyílt és suttogó fenyegetésekkel, az ügyészség és a titkosszolgálat felhasználásával lejáratni az ellenfeleinket. De mégis tessék kiállni a kamera elé, tessék szembe nézni a többi jelölttel és az országgal. Mert ez az igazi »jó mulatság, férfi munka«! A többi csak nagyon drága hazugság.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 176 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem is vállalni kellene a vitát.
Vállalni Mesterházyval.
Vállalni Vonával.
Vállalni Schifferrrel.

Legalább.

Mind a hárommal külön külön.

Szerintem ez lenne a legjobb.

Mióta van Magyarországon az ellenzéknek vezetője?

Csak akkor lehetne, ha árnyékkormány is lenne, de nincs. Ugyanis az árnyékkormány vezetője az ellenzék vezére.

Minden egyéb csak nyúl a kalapból.

azoknak írom akik nem értik:

a Barcelona sem áll ki tétmeccsen a Tiranai Torna Club focistái ellen csak azért mert a TTC elnöke lenyilatkozza a TTC TV-ben, hogy azért nem
állnak ki ellenük a Barcások mert félnek

Gáborka ti annyira senkik vagytok most a Viktorhoz képest hogy az is nagy figyelmesség lenne tőle ha 1 percig elgondolkodna az egész szar vitátokon egyáltalán

Gábor! Ugye tudod, hogy ezt a müfajt is, mint az Évértekelöt Orbán hozta be innovativ ujításként.

Így az első Vita, mikor Orbán kihívója Orbán Volt akkor egy kulturált és értelmes hasznos dizkurzus folyt. Egymást tisztelő politikusok között aki egymásnak Nemes ellenfelei voltak és nem gyüllölt ellenségei.

Nem tévesztették el a mértéket és az arányt. A következő Medgyessynél a vita kulturáltan folyt.

Gyurcsány bohoc patronusod hozta be 2006-ban szereptévesztési zavarában azt az alpári stilust aminek következtében megszünt az a lehetőség, hogy ez a müfaj tovább tudjon normális keretek között folytatodni.

Ami meg azóta is van, hogy a balliberális oldal nem ismer Sem Istent Sem embert proli stilusban alpári jelzökkel bombáza az ellenfelét, emberi méltóságában alázza az ellenfél szinpatizánsait és párt vezetőit, gyüllölet és hecckampányt folytat folyamatosan a regnáló kormány ellen amely átcsap az ország gyalázásába is. Hazugságcunamival árasztja el az országot ezzel lenézve a társadalmat és megalázva a választokat.

Na ilyen légkörben és körülmények között teljesen felesleges a Miniszterelnőknek bárkivel is vitát vivni, mert ingyencirkuszra senki nem kiváncsi.

A kampányba már mindenki elmondta, vagy elmondja, hogy mik azok amivel nem ért egyet, s azt is mi az elképzelése ha kormányrudhoz kerülne.

Bolond ember az, aki hazug emberekkel leáll vitatkozni. Ez ebben az esetben is érvényes.

Elnézést:Horn kihívója Orbán Volt.....

A Sarki füszerest kihagytad.

Ezek a buzik állandóan a kamerával és a mikrofonnal kelnek-fekszenek. Visszataszító ez az önmaga mutogatás Fodortól és társaitól is.

Azt hiszik, hogy az egészségesek is egész nap a TV kamerái előtt szeretnek szerepelni. Gusztustalan banda, szövetségeseikkel egyetemben.

Mivel a pártok egymás közötti versenyéről van szó, a helyes megoldás az lenne, hogy minden párt vezetője vitázik minden párt vezetőjével, körmérkőzés szerűen.

Így a nézők el tudnák dönteni, hogy kikkel szemben kik a jobbak.

De van olyan. Csak az a társadalom téged még a parlament takarítójának sem választana meg.

Én Ausztráliában 12 országos és ugyanannyi állami választást éltem meg, soha sem volt vita, pedig ott "árnyékkormány-rendszer" van, tehát az ellenzék vezére sokkal egyértelműbb, mint itt, ahol nincs is.

Na most Ausztrália a legélhetőbb társadalmak egyikét produkálta, egy irígylésre méltó demokráciát, ami felé nekünk is haladni kéne.

Persze, aztán jöhet bárki. 40 feletti pártot jegyeztek be. Mire az összessel végez Orbán, addigra vége is lesz a választásnak.

Ugye senki nem akarja azt mondani, hogy kivételeznie kéne a pártok között, az lenne csak a demokrácia vége.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés