KDNP: Szükség van a bevándorlókra

2014. január 29. 20:37
Európának szüksége van a bevándorlókra ahhoz, hogy betöltse velük az európai polgárok meg nem született gyermekei által keltett űrt. A bevándorlás és annak hatásai az ára az európai jólét és gazdasági erő fenntartásának, fogalmazott Kalmár Ferenc András, a KDNP országgyűlési képviselője.

Kalmár Ferenc András, a KDNP országgyűlési képviselője szerdán Strasbourgban, az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének vitájában szólalt fel. A 47 országot átfogó, összeurópai szervezet parlamenti képviselőiből álló testület napirendjén a migráció jelensége volt.

A magyar kereszténydemokrata képviselő szerint a kontinens nem mondhat le a migránsokról, a tömeges bevándorlásról. Ez azonban azzal jár, hogy az európai társadalomnak fel kell készülnie a bevándorlók fogadására. Ez hatással lesz kultúránkra, szokásainkra, életformánkra, mondta, és hozzátette, hogy a migráció az Európában beszélt nyelvek arányait is módosíthatja. Tudatában kell lennünk annak, hogy ez az ára az európai jólét és gazdasági erő fenntartásának, jelentette ki Kalmár Ferenc András.

A KDNP képviselője katasztrofálisnak nevezte a mostani európai demográfiai tendenciákat, és úgy vélekedett: annak érdekében, hogy ezen változtathassanak, vissza kell térni a klasszikus, alapvető értékekhez, amelyek a kereszténységből fakadnak. Fontosnak nevezte a család szerepét, valamint szerinte javítani kell az anyaság elismerésén, előbb erkölcsi, majd gazdasági értelemben is. Kalmár Ferenc András kitért arra, hogy Európán belül is létezik a migráció jelensége, amely a nyugaton kínált magasabb béreknek betudhatóan keletről nyugat felé irányuló mozgást jelent, és ami Kelet-Közép-Európában számos szakterületen nehéz helyzetet, szakemberhiányt idézett elő.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Erről néhány európai jóléti állam tudna mit mesélni...

alapvetően egy normális folyamat zajlik, emberek a jobb megélhetés és a kiltástalanság miatt, amit ők éreznek, odébb álltak, a helyükre jött kb ugyanannyi, jobb megélhetésre vágyó és vagy a kilátástalanság miatt, ő szemszögükből, bevándorló...

Ez a politika mennyire bevált már egyszer IV Béla idejében az oláhokkal, ugyebár...

tök egyszerű, hoyg ez miért nem jut az emberek eszébe?

nem tudom, de miért nem jut ez az emberek eszébe?

jah azt hittem van rá válaszod, ha ilyen egyszerű a dolog...

mert itt már bevándorlókról beszélnek, hoyg azzal töltik fel a létszámot, nem sikeredik a magyar trá venni a párzásra?

mire is gondolsz?

azt irtad:

"Szerintem meg inkább vállaljunk több gyereket.

Egészen bevált megoldás."


erre kérdeztem, és miért nem?

nincs ösztönzés, vagy miért nem?

nem akarnak párosodni?

Fogadjunk a KDNP-nél (se) még mindig nem értik, miért tűznek el a fiatalok külföldre, és az itthon maradók miért nem vállalnak 2-3 gyereket!
Csak jelzem, ők döntenek a jövőnkről...

Szabályozott bevándorlásra, tegyük hozzá.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés