Meggyilkolták Király Tamást

2013. április 7. 20:14
Saját lakásában támadták meg az ismert divattervezőt, Király Tamást. A BRFK ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

Otthonában gyilkolták meg az egyik legismertebb magyar divattervezőt, Király Tamást – írja a HVG.hu. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya eljárást indított ismeretlen tettes ellen, miután kiderült: lakásában megtámadták és megölték a divattervezőt, akinek leginkább úgynevezett ruhaszobrai váltak ismertté. Divatgyűlölő divattervezőnek is nevezték, hiszen műveinek kereskedelmi értékesítése iránt nem érdeklődött, butikoknak sem dolgozott. Néhány napja mutatta be újabb kreációit az Elle Fashion Show-n. 

Király Tamás hatvan éves volt.

Összesen 115 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Meggyőződtem, hogy ide szörnyetegek is járnak. Olyanok akiknek tetszik ha megvernek, megerőszakolnak, agyonvernek embereket. Ez a hír is tetszett két "embernek"!

"1. a halálbüntetés nem támasztja fel"

Viszont megakadályozná, hogy újra öljön, erőszakoljon. Ebből a szempontból a valódi életfogyt is elfogadható, csak nagyon költséges.

Akinek tetszik ha nőket vernek, vagy azon örül, hogy emberek öngyilkosok lesznek csupán mert politikailag nincsenek egy platformon az beteg. Mindegy minek tartja magát.

Ne felejtsd el, hogy az egész társadalom az élősködők eltartására van berendezkedve. Az adósrabszolgaságtól kezdve, a felzárkózni és dolgozni nem akarók eltartásán keresztül az ingyenélő rabokig, akiket nem szabad dolgoztatni mert az sérti a jogaikat.

Kicsoda? Nem látom.

Pár személyt kiszűrtem, azokat akik hányni járnak ide. Lehet közülük való. Nem érdekes, lapozzunk. :)

hali cipruska hanyadik nickkel nyomulsz?

Valóban! Ezen a felületen is tapasztalható.

Jó tegyük fel hogy nem lett 2 hét alatt rend.
De ezt az esetet például melyik országban lehetett volna elkerülni?
Az ember néha tényleg tudna háborogni a közbiztonságon, de aztán jönnek az ilyen rögeszmés barmok, és elkezd mérlegelni.
Legközelebb, ha a szomszédod lelök a lépcsőn és esetleg túléled akkor is 2 hetezni fogsz?
Igaz is, miért nincs minden lépcsőházban, sőt minden szinten rendőr?!

Szerintem téves úton jársz – csúsztatsz – amikor azzal érvelsz a halálbüntetés bevezetése ellen, hogy „3. a társadalom viszont ismét megszokja az állami és (téves itéletkor) a bírói gyilkosságot.”, mert ebben az esetben nem gyilkosságról van szó.

Nézzünk egy elméletei esetet! Megtámadnak, veszélybe kerül az életed. Te védekezel és a támadó védekezésed által meghal. Gyilkosság ez? Elítélnek gyilkosságért? Nem. Jogos önvédelem. Nos ehhez hasonló lenne az is, amikor az aljas szándékkal, különös kegyetlenséggel elkövető gyilkost halálra ítélik – főleg akkor, ha visszaeső bűnelkövető - és a büntetést végrehajtják. Ez a társadalom önvédelme, hogy ismét ne gyilkolhasson.

Azt írod megoldásként; „nem a halálbüntetés a megoldás, hanem a kurva jó felderítési arány.” A majdan elkövető gyilkos szándékát nem lehet felderíteni, csak a gyilkosságot. Ebben viszonyt az arányok Magyarországon sem rosszabbak az európai átlagnál. Ami viszont fontos lenne, a megelőzés, amely a törvények szigorításával és egyértelmű értelmezésével lehetséges. Ezért értek egyet a három csapás törvénnyel, ezért támogatnám, hogy a börtönökben az elítéltek jogait előzze meg a kötelesség. E kötelesség első és legfontosabb kritériuma lenne, hogy a tartásukhoz szükséges költséget megtérítsék.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés