Ma a golfklubban

2012. december 22. 23:02

Szarvas Koppány Bendegúz
Facebook
Ma a golfklubban a marshallnak (kb. pályagondnok, de a szabályokat is értelmezi, szóval több annál) magyaráztam arról, hogy hogy működik a balti államokban alkalmazott úgynevezett sokkterápia.

„Ma a golfklubban a marshallnak (kb. pályagondnok, de a szabályokat is értelmezi, szóval több annál) magyaráztam arról, hogy hogy működik a balti államokban alkalmazott úgynevezett sokkterápia (az állam pénzt von el a zemberektől, azt a bankoknak adja, amik így adnak hitelt, amiből lesz beruházás és fejlesztés, amiből lesz munkahely, így a zemberek ki tudják fizetni az elvonást vígan) és hogy ezzel szemben miért hülyeség az unortodoxia (az állam a zembereket »kíméli« amennyire lehet, a bankoktól és cégektpől vesz el pénzt, akik így nem hiteleznek és nem ruháznak be, ezért nincs vállalkozás sem és ezért nincs munkahely sem, így egyre kevesebb a sarcolható zember (különadók is ezért kellenek a maradékra).

A marshall nem egy magaskultúrájú értelmiségi, valamivel (tán jócskán) az átlag fölött van, de elég közel hozzá. És ő megértette! Akkor viszont az átlag is megérthetné! Akkor viszont nem kellene hülyeségekkel és szociális demagógiával traktálni az állampolgárokat! Na ezért (IS) támogatom a DK-t.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 77 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha most nyár és hőség lenne, azt mondanám - túl sokat volt a napon! Megártott.

Hátha valaki hiteles, akkor egy golfklubba járó, a ki tudja, honnét milliárdos Fletóval együtt szegénypárti DK propagandista aztán valóban az lehet.

Hogy a marschall értelmi szintje most valójában mekkora, ez nem derül ki. De azt tudom, hogy az átlag Gyurcsányék szerint csak akkor értelmes, ha rájuk hallgat, ha a zavarosan hangzó magyarázataikat, kiforgatásaikat készpénznek veszi.

Gyurcsánynak, aki most a pálya széléről kiabál be, ha kell, ha nem, volt több, mintegy ciklusnyi ideje, hogy bizonyítson, de csak a hátrahagyott trágyadombra futotta részéről. Haverja, Bajnai most annak a válságnak a kezeléséből akar megdicsőülni, ami nélkülük nem lett volna. Van bőr a képükön.

Ja, és egyébként ki a fene ez a Szarvas Koppány Bendegúz? Már minden marginális vélemény ide kerülhet?

WC-t pucol a mosdóban ez a fasz?

Ma a krikettklubomban magamhoz szólítottam a majordomo-t (ő a klub gondnoka, ha úgy tetszik, de felvehet kisegítő személyzetet, kezeli a megrendeléseket is, úgyhogy több annál) és megosztottam vele gondolataimat a fejlődő világ megsegítésének lehetőségeiről. Feltölti a szívemet a szent karácsonyi ünnepre készüldve, ha konverzációba bocsátkozom egy-két közönséges emberrel.

Ő már akkor tudta, hogy az ellenség figyelmének elterelése végett liberális pártként megjelenő Fidesz bejuta a parlamentbe, majd négy év múlva átfazonírozza konzervatívvá, kilenc év múlva választást nyer, de aztán átengedi a kormányzást nyolc évre a kommunistáknak, akik ezalatt megsemmisítik magukat, majd végre huszonhárom év után kétharmaddal fog nyerni, és nemzeti politikája mellett Izraelt a lánya nevével tartja sakkban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés