Jogerősen nem világhírű Markó Iván

2012. december 15. 15:00
A koreográfus azért perelte a Revizor kritikai portált, mert egy ott megjelenő írásban azt állították róla, hogy nem világhírű. A bíróság szerint ez az állítás véleménynek minősül - írja a szinhaz.hu.

Markó Iván 2011 novemberében indított pert a Revizor kritikai portál ellen, amiért egy ott megjelent írás szerint a koreográfus nem világhírű. Idén novemberben első fokon veszített, ezért fellebbezett. Másodfokon újra tárgyalták az ügyet, de a Fővárosi Ítélőtábla szerint a sérelmezett szövegrész csak vélemény, így helybenhagyta az első fokú ítéletet - írja a szinhaz.hu.

A per első tárgyalási napján Markó a Világhíres Magyarok című könyvet is bemutatta bizonyítékként, amelyben ő maga is szerepel. Szerinte már a könyv ténye is elég ahhoz, hogy kiderüljön, hazudik-e a Revizor portál.

A portálon megjelent Trafó: Ez itt a vég? Nyílt levél Bozsik Yvette-hez című írásban Králl Csaba egyébként úgy fogalmazott, Markó Iván „úgy világhírű koreográfus (lásd Szőcs Géza felszólalását), ahogy én világhírű zsurnaliszta”.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért Bajnai meg miért perelt. Igaz Ő megnyerte mert pötty esett a jó hírnevén amit az özvegyek nem igazoltak, mivel sose volt neki.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés