Szalutált, de nem fogott kezet Orbánnal Marosi Ádám

2012. szeptember 19. 16:49
Az olimpiai bronzérmes öttusázó, Marosi Ádám csak Áder János államfővel fogott kezet a parlamenti díjátadón.

A katonai szolgálatot teljesítő sportoló egyenruhában jelent meg az olimpiai versenyzőknek rendezett parlamenti díjátadón. Marosi kitüntetése átvételekor csak a főparancsnoki tisztséget is ellátó Áder János köztársasági elnökkel fogott kezet, de Orbán Viktornak, valamint Kövér Lászlónak csak katonásan tisztelgett. A házelnököt és a miniszterelnököt láthatóan meglepte az eset.

Marosi a Borsnak elmondta, hogy még csak néhány napja tart a kiképzése, de az előírás szerint csupán csak a főparancsnokkal kell kezet fognia – számolt be a borsonline.hu.

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem lehetséges, hogy "új seprő jól seper" alapon csak jó katona akart lenni és szabályosan üdvözölte őket ez a szegény Marosi? Most aztán mosakodhat.

Szalutált, de nem fogott kezet Orbánnal Marosi Ádám

Meg volt illetődve szegényke.

Orbánozásra ez egy alkalom. A topictársak igazán Kövrezhetnének is, mert vele sem fogott kezet.

A hülyeség az egészbe az, hogy Marosinak forditva kellett volna tennie, ha annyira katonának akart látszani. A főparancsnoknak tiszteleg és a közjogi méltoságokkal parolázik, mivel ebben van logika.

Milyen előírás? Én eddig azt láttam, hogy még a doksi filmekben is a katonák a felleteseikkel, ha találkoznak akkor tisztelegnek és nem egymás kezét rángatják.

Mivel itt a legfőbb feletese és közjogi méltoságok voltak jelen(személy nem releváns) egy protokolláris ünnepségen ezért Marosika eltévesztette a házszámot, vagy jópofizni akart, ami elég hülyén jőtt ki.

Na most végignéztem a fotokat is. Marosi a díj átvétel után a közönség felé fordulva is szalutálva állt a méltoságok mellett, mig fogadta a tapsot. Katonai egyenruhába ment az ünnepségre is. Gondolom, hogy ezt Ő valami pozitivumnak vélte. A többiek az olimpiai diszöltözékbe voltak.

Nem gondolom, hogy az lett volna a szándéka amit itt sokan belemagyaráznak.

"Marosi a Borsnak elmondta, hogy még csak néhány napja tart a kiképzése, de az előírás szerint csupán csak a főparancsnokkal kell kezet fognia"

A hozzászólóknak ezt el kellett volna olvasnia!!!

Szeretném tudni, hogy a titkosítás valóban igaz-e!!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés