Éhségsztrájkba kezd Gyurcsány

2012. szeptember 9. 22:17
Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció másik három tagjával egyhetes éhségsztrájkba kezd a Kossuth téren. A volt miniszterelnök kijelentette: a Hét nap a szabad választásokért elnevezésű demonstráció idején sátorban fog lakni Niedermüller Péterrel, Molnár Csabával és Kolber Istvánnal.

Egyhetes éhségsztrájkba kezd Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció három másik tagja Budapesten a Kossuth téren. A pártelnök ezt vasárnap késő este jelentette be a Parlament előtti téren. A politikus elmondta, hogy a Hét nap a szabad választásokért elnevezésű demonstráció idején sátorban fog lakni Niedermüller Péter és Molnár Csaba alelnökökkel, valamint Kolber Istvánnal, a párt képviselőjével.

 
A DK vezetője hozzátette, ők négyen biztosan végigcsinálják az éhségsztrájkot, de arra számítanak, hogy néhány napra mások is csatlakoznak hozzájuk. „A drámai helyzet drámai reakciót kíván”, erőteljes politikai gesztusok kellenek ahhoz, hogy a néma és apatikus választói sokaság megmozduljon – indokolta Gyurcsány Ferenc, hogy miért választották a tiltakozásnak ezt a módját.

Összesen 255 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Éhségsztrájk a Rózsadombon.... Napi Raj!

Területfoglalási engedély???

Két rendőrnek elege lesz abból, hogy mindenki lehülyézi őket. Elhatározzák, hogy megtanulnak valami különlegeset - megtanulnak vizen járni.

Hosszan gyakorolják, már egész jól megy, elindulnak keresztbe a Tiszán. Látják, hogy a túlparton pecások mutogatnak feléjük. Egyre büszkébben feszítenek, és ahogy közelednek feléjük, hát hallják ám, hogy mit magyaráznak:

- Nézd a két hülye rendőrt! Még úszni sem tudnak!

Nem, de most is egy hugyos társaság jön majd vissza, ha a nép megengedi. Remélem lesz körülöttük kordon vagy ketrec.

Válaszok:
Laibach | 2012. szeptember 9. 22:36

Az állatok etetése tilos.

Nem karácsonykor, inkább karácsonyig! :)

Persze, csak a hülye nem látja, hogy megint a feltűnési viszketegség! Lehet kérem rágni az újabb gumicsontot, mert egyébként ki a fene beszélne, meg írna róla?

Tőlem maradhat addig amíg nem fog vágyakozni a szuttyos csirke után, a nagy éhezés közben meg gondolom nyomatja majd a CNN-nek a "harmadnapja nem eszek se sokat se keveset"..

'A Hír24 helyszíni tudósítói szerint a DK elnöke feleségével és a többi sztrájkolóval érkezett a helyszínre, ahol körülbelül kétszáz szimpatizáns fogadta őket. A Parlament előtt jelenleg négy sátor áll; ebből kettő hálóként, egy ebédlőként, egy pedig közéleti térként szolgál majd az egyhetes demonstráció során.'

Éhségsztrájk balra, ebédlő jobbra.
PR zsenik.
(jobb csak akkor lehetne, ha a börtönben kezdene éhségsztrájkba)

Válaszok:
Laibach | 2012. szeptember 9. 22:46

Valahol meg kell főzni a szimpatizánsoknak a szuttyos csirkét.

Válaszok:
Karvaly | 2012. szeptember 9. 22:57

Persze, de a szimpatizánsokon kívül mindenkinek az jön le, hogy az éhségsztrájkot súlytalanná teszi a mellé tett ebédlő.
Gondolom, bal oldalon ilyenkor sokan fogják a fejüket.

"hová járnak majd a "dolgaikra" "

Majd az LMP-sek adogatják a küblit, ők úgyis permanensen a parlamenthez vannak láncolva.

Egyébként szerintem is, ez a külföldnek szól, így próbálja őket olyan helyzetbe hozni, hogy kénytelenek legyenek ismét politikai tényezőként viszonyulni hozzá. Nem is lenne ez rossz húzás, Ferike ért ahhoz, hogy magára fókuszálja a figyelmet. Csak az a baj a számítással, hogy itthon az ő hitelessége már régóta 0%-on áll, és ezen nem változtathat semmiféle külföldi megítélés.

Lecsusszan majd ott egy-két libacomb, amennyire szavahihető.

Aki ágyhoz kötött, az szavazni sem tud elmenni. Eddig kivitték hozzá kétszer az urnát, most kimennek hozzá a regisztrációs lappal, majd az urnával. Ez is két alkalom.

Esetleg telefon? Eddig hogy jelezte, hogy szavazni akar?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés