Hogy csinálja ezt a Mandiner?

2012. szeptember 4. 23:42

Földes András
Képgyár
Ez a fajta pártos lendület és egyfelé beszélés egészen új itt, de amúgy számomra is. Sajnos emiatt a nonmandineres vélemények magánlevélben érkeznek, de mondjuk így legalább nincs az a kellemetlen vita.

„Kedves Mandinerolvasok es irok. Csodas tapasztalat volt a mai, ironia nelkul. A blogon eddig is irtam karcos temakrol, de egyikben sem szerepelt a mandiner kritikaja. Ennek megfeleloen a kommentek is sokretuek voltak. Ez a fajta partos lendulet es egyfele beszeles egeszen uj itt, de amugy szamomra is. Hogy csinalja ezt a mandiner? Belso levelezolistan koroztet felhivast kommentelesre? Az allando kommentelok maguktol uszulnak? Nem mintha baj lenne, sot, szorakoztato a hevulet, de a mechanizmus azert erdekelne. 

Az a kedvenc kommentelo tipusom, aki itt harcosan kioszt, majd atmegy salat gergely irasa ala, es bejelenti, hogy mit irt ide. elkepeszto es ertekelendo is persze az osszetartas.

sajnos emiatt a nonmandineres velemenyek maganlevelben erkeznek, de mondjuk igy legalabb nincs az a kellemetlen vita. tovabbi jo munkat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pedig ez az ember a képen felnőttnek látszik...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés