Baltás gyilkosos Világpanoráma

2012. szeptember 4. 11:35
Szaniszló Ferenc ezúttal az azeri baltás gyilkosról fejti ki a véleményét, de a végén eljut Izraelig is.

Az Echo TV külpolitikai elemzője a baltás gyilkos ügyét fejtegeti, majd eljut az iráni-izraeli konfliktusig.

Összesen 179 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem meglepő. Meglepő az lenne ha Szaniszló egyszer nem jutna el a téma végén Izraelig...

Azt bírom ebben a Szaniszlóban, hogy a legnagyobb baromságokat is ugyanazzal a fapofával adja elő.

Másért nem is lehet nézni.

Én azért hiányoltam a korrekt és kiegyensúlyozott tájékoztatás nevében a "baltás gyilkos" örmények által lemészárolt családjának a holttesteiről készült elrettentő fényképek bemutatását az örmény kegyetlenség 12 éven aluliaknak nem ajánlott módon való, de ők nyilván nem áldozatok és őket Szaniszló szerint nyugodtan meg lehet ölni. Azt is hiányoltam, hogy ezek gyilkosainak börtönbüntetését sem követelte az igazság bajnokaként mutatkozó műsorvezető.

Nincs itt fekete-fehér képlet, mind bűnös valamiben. Mindkét oldalon vannak áldozatok is meg gyilkosok is.Az örmények sem mutattak keresztényi önmegtartóztatást a legősibb keresztény államban, semmiből nem állt nekik a magyar zászlót elégetni.

Az pedig igen érdekes megállapítás volt, hogy az örményeket magukra hagytuk, - megjegyzem miután ők megszakították velünk a diplomáciai kapcsolatokat.-

Szaniszló is a Kubinyi sorsára fog jutni a jobbikos ál-nemzeti agymosás után. Ma már ő is azok közé tartozik, akik azon örvendeznek, hogy az országot támadják olyanért, amit a nemzetközi jog szerint jól csinált és ha igaz, hogy NATO parancsra akkor pedig még nagyobb baj, mert mi is körbe vagyunk véve ellenséggel akiket egyenlőre a NATO tagságunk tart távol.

Mitől nemzeti ez a Szaniszló most?

Csak az a kérdés, hogy ezt meddig engedi meg neki a zsidó főnöke? Van benne valami báj, hogy míg a térden csuszást kifogasolja a nyugatiakkal szemben nem tudom hogyan veszi fel a fizetését hason csúszva?

Szegény megtévesztett Szaniszló nem veszi észre, hogy az ő kormányellenes szövege is része annak a magyarságot elpusztító tervnek, ami ellen ennyire próbálja lázítani a magyarságot. Persze majd utólag max bocsánatot fog kérni, meg azt fogja mondani, hogy nem tudta, hogy valójában kit szolgált.

A katonai blokkokból nem lehet 5 percenként ki-be ugrálni, attól függően, hogy éppen melyik tűnik erősebbnek, de ha van jobb ötleted szívesen elolvasom.

Nekem ilyenkor a "vendetta" szó jut az eszembe. Csak akkor ér véget, ha az egyik vagy mindkét fél teljes megsemmisülése bekövetkezik.

Bocs de én meg úgy tudtam, hogy zsidó a Széles Gábor.

Elismerem, hogy itt a Mandin is olvastam, hogy a Széles Gáborról azt írták, hogy zsidó, de ez persze nem bizonyíték.

Szóval ki hogyan tudja? Széles Gábor zsidó vagy nem zsidó?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés