MSZP: Mengele-tervet hajt végre a kormány

2012. július 4. 11:02
A szocialista Korózs Lajos az auschwitzi koncentrációs tábor náci orvosának módszereihez hasonlította azt, ahogy a kormány felülvizsgáltatja a rokkantakat. A politikus szerint a kormány bizonyíthatóan emberek tucatjait hajszolta öngyilkosságba.

Az MSZP szerint Josef Mengele, az auschwitzi koncentrációs tábor náci orvosának módszereihez hasonlít az, ahogy a kormány felülvizsgáltatja a rokkantakat. Az ellenzéki párt szerint a kabinet ezzel bizonyíthatóan emberek tucatjait hajszolta öngyilkosságba.

Korózs Lajos, a szocialisták elnökségi tagja szerdán, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy a kormány „Mengele-tervet” hajt végre a Széll Kálmán Terv helyet. Úgy fogalmazott, „mint Auschwitzban a rámpán, egy ujjmozdulattal minősítenek munkára alkalmasnak végtag nélküli embereket”.    

Azt mondta: a kabinet a Széll Kálmán Tervvel kétszázezer embert akar visszavezetni a munkaerőpiacra és így 217 milliárd forintot remél megtakarítani. Korózs szerint ez azt jelenti, hogy idén és jövőre is száz-százezer egészségkárosodott, vagy megváltozott munkaképességű embert kívánnak bizottság elé rendelni, amivel szerintük már most bizonyíthatóan emberek tucatjait hajszolták öngyilkosságba.

Összesen 132 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nehogy eljöjjön az idő, amikor ez az idióta Lajos a saját bőrén tapasztalja meg, hogy mi a különbség Mengele és Széll Kálmán között.

Ehelyett koncentrálhatnának Pufajkás Gyula bácsi holnapi születésnapjára. Az több haszonnal járna.

Hát pontosan a vaj (munka nem vállaló - orvos)
miatt kell rendet tenni!
Az egyik megszakad a másik meg lógatja a lábát + reklamál!

"Milyen motivációt ad azzal, hogy olyan pénzt fizet a közmunkásoknak amivel ugyan úgy éhen döglik, mintha nem csinálna egész nap semmit?"

Hát pont azért van a közmunka, hogy ne a lábát lógassa a pénzért.
Egyébként pedig aki hosszabb távon nem dolgozik, akár ingyen is, azt egyre nehezebben lehet vissza szoktani a napi rendszerességhez, munkához is!
Ezen az alapon a minimál béren dolgozók pedig azt mondhatják, hogy jobban akarok élni, adj több pénzt! Aztán soha véget nem érő követelőzések születnek, aminek semmilyen reális alapja nincsen.

Fuss neki még egyszer! Hátha megérted, hogy mit írtam.

Képzeld, szoktam. Régen is, most is.

Úgy is fogalmazhattam volna, hogy mutatod a kisujjadat, másnap kérik mind a két karod.
Ez is magas?

Muszály közönségesnek lenni?

Neked nem osztottam lapot!

Nagyon komoly szövegértelmezési gondod van. Én nem tudok ezen segíteni.

Haggyá lógva Vászka!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés