MSZP: Mengele-tervet hajt végre a kormány

2012. július 4. 11:02
A szocialista Korózs Lajos az auschwitzi koncentrációs tábor náci orvosának módszereihez hasonlította azt, ahogy a kormány felülvizsgáltatja a rokkantakat. A politikus szerint a kormány bizonyíthatóan emberek tucatjait hajszolta öngyilkosságba.

Az MSZP szerint Josef Mengele, az auschwitzi koncentrációs tábor náci orvosának módszereihez hasonlít az, ahogy a kormány felülvizsgáltatja a rokkantakat. Az ellenzéki párt szerint a kabinet ezzel bizonyíthatóan emberek tucatjait hajszolta öngyilkosságba.

Korózs Lajos, a szocialisták elnökségi tagja szerdán, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy a kormány „Mengele-tervet” hajt végre a Széll Kálmán Terv helyet. Úgy fogalmazott, „mint Auschwitzban a rámpán, egy ujjmozdulattal minősítenek munkára alkalmasnak végtag nélküli embereket”.    

Azt mondta: a kabinet a Széll Kálmán Tervvel kétszázezer embert akar visszavezetni a munkaerőpiacra és így 217 milliárd forintot remél megtakarítani. Korózs szerint ez azt jelenti, hogy idén és jövőre is száz-százezer egészségkárosodott, vagy megváltozott munkaképességű embert kívánnak bizottság elé rendelni, amivel szerintük már most bizonyíthatóan emberek tucatjait hajszolták öngyilkosságba.

Összesen 132 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nehogy eljöjjön az idő, amikor ez az idióta Lajos a saját bőrén tapasztalja meg, hogy mi a különbség Mengele és Széll Kálmán között.

Ehelyett koncentrálhatnának Pufajkás Gyula bácsi holnapi születésnapjára. Az több haszonnal járna.

Hát pontosan a vaj (munka nem vállaló - orvos)
miatt kell rendet tenni!
Az egyik megszakad a másik meg lógatja a lábát + reklamál!

"Milyen motivációt ad azzal, hogy olyan pénzt fizet a közmunkásoknak amivel ugyan úgy éhen döglik, mintha nem csinálna egész nap semmit?"

Hát pont azért van a közmunka, hogy ne a lábát lógassa a pénzért.
Egyébként pedig aki hosszabb távon nem dolgozik, akár ingyen is, azt egyre nehezebben lehet vissza szoktani a napi rendszerességhez, munkához is!
Ezen az alapon a minimál béren dolgozók pedig azt mondhatják, hogy jobban akarok élni, adj több pénzt! Aztán soha véget nem érő követelőzések születnek, aminek semmilyen reális alapja nincsen.

Ez ám a karrier!

Fuss neki még egyszer! Hátha megérted, hogy mit írtam.

Képzeld, szoktam. Régen is, most is.

Úgy is fogalmazhattam volna, hogy mutatod a kisujjadat, másnap kérik mind a két karod.
Ez is magas?

Melyikre gondolsz?

Muszály közönségesnek lenni?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés