Ismét nyílt nap a KIM-ben

2012. április 11. 8:42
A közigazgatás megújítását célzó Regeneráció program pénteki nyílt napján az érdeklődők egyebek mellett előadásokat hallhatnak a KIM kiemelt projektjeiről, de játékokon is részt vehetnek.

Második alkalommal nyitja meg kapuit a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) az érdeklődő fiatalok előtt. A ReGeneráció címmel meghirdetett pénteki nyílt napon a diákok találkozhatnak a tárca államtitkáraival és kormánytisztviselőivel, előadásokat hallhatnak a KIM kiemelt projektjeiről, játékon vehetnek részt és csatlakozhatnak a közigazgatás kulisszatitkait feltáró körsétákhoz. 

Az eseményt Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter nyitja meg, előadást tart többek között Gál András Levente kormánybiztos, Mihalovics Péter miniszteri kabinetfőnök és Répássy Róbert államtitkár. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezni csütörtökig lehet a nyiltnap@kim.gov.hu címen. További információk a facebook.com/regeneracio oldalon találhatóak.

A tárca közlése szerint tavaly több mint 600 fiatal látogatott el a KIM nyílt napjára, amely a közigazgatás megújítását, megfiatalítását célzó ReGeneráció program része.

    

 

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés