A megfelelő ember a megfelelő feladatra

2012. január 18. 17:03

Karácsony Gergely
Lehetmas.hu
Az LMP szerint rejtői fordulat, hogy az MTVA a hűtlen kezelés miatt jogerősen elítélt egykori fideszes pártigazgatóra bízza a cég megtépázott hírnevének javítását.

„Az LMP szerint rejtői fordulat, hogy a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a hűtlen kezelés miatt jogerősen elítélt egykori fideszes pártigazgatóra bízza a cég megtépázott hírnevének javítását. Ez nem sokban különbözik attól, mint ha a viszkis rablót kérné fel a cég vezetése a készpénzforgalom biztonságának felügyeletére. 

Az FN24 információi szerint az MTVA január 15-től a Várhegyi Attila által vezetett Prestige Média kommunikációs ügynökséggel féléves szerződést kötött; a megbízás legfontosabb célja a közmédia utóbbi időben igencsak megtépázott tekintélyének helyreállítása. Az LMP szerint a közmédia vezetői semmit sem értenek és semmit sem tanultak, ha azt hiszik, hogy a közszolgálat tekintélyének ügye egyszerű »kommunikációs kihívás«, amit némi ügyes PR munkával meg lehet oldani. A hamisítási és manipulációs botrányok, az átgondolatlan kirúgások, a munkavállalók, szakszervezek megfélemlítése és a politikai megszállás nyomán megingott bizalmat az esetek kivizsgálásával, a felelősök számonkérésével és a közmédia irányításának depolitizálásával lehet helyreállítani.

A sokat próbált egykori pártigazgatót ilyen feladattal megbízni nem sokban különbözik attól, mint ha a viszkis rablót kérné fel a cég vezetése a készpénzforgalom biztonságának felügyeletére. 

Ismeretes, hogy Várhegyi Attilát, a Fidesz pártigazgatóját 2002-ben folytatólagosan elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt jogerősen felfüggesztett egyéves börtönbüntetésre ítélték. A vád szerint az Orbán-kormány egykori államtitkára 154 millió forintos kárt okozott Szolnok önkormányzatának. A politikus akkor lemondott parlamenti mandátumáról, azonban nem távolodott el a Fidesztől, és az utóbbi évben kapott megrendelést kormányhivataltól és több megyei önkormányzattól is.

Az LMP felszólítja az MTVA vezetőit, hogy álljanak el a szerződéskötéstől, és tegyenek érdemi lépéseket az adófizetők pénzéből fenntartott közmédia helyzetének megnyugtató rendezésére, a közszolgálatiság helyreállítására.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A megfelelő ember a megfelelő feladatra"

Kapálni fogtok?

Vegyétek már észre: ez a Karácsony Gergely, ez a Magyar Bálint klónja!
Most nem az az érdekes, hogy említ valamit a Várhergyiről, hanem az, hogy ugyan az a szellemiség árad mind megjelenésében, mind viselkedésében, mind politikai megnyilvánulásaiban róla, mint a klón mesterdarabról.
Ez a manus a Schiffert már kitúrta, most a nyavalyás előbb a pártját fogja felforgatni, de ahhoz, hogy ezen túl léphessen, már nincs sansza, az az idő véget ért.
Egyelőre még hívják a különféle médiumok, mert most ő lett az LMP második embere, és mert jól forog a nyelve. De az igaz és tisztességes politikához ennél több kell: szív. Ami Schiffernek van, de ennek a kis nagyra nőtt senkiházinak az nincs.
Mielőtt titkos LMP-snek hinne bárki, azonnal kijelentem, hogy szó sincs erről, csupán nagyon nehezen viselem, ha a politikába szélhámosok, lelketlen kis akarnokok magas polcra keverednek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés