Vona: Éhséglázadás lehet Orbánék miatt

2011. október 19. 21:23
A Jobbik elnöke szerint éhséglázadáshoz vezethet az orbáni politika.

Vona Gábor szerint a kormánynak nem gazdaságpolitikai, hanem társadalompolitikai célja van, azokat hozza előnybe, akik a hatalomhoz kötődnek, és ez előbb-utóbb társadalmi robbanást okozhat. A Jobbik elnöke a Miskolci Egyetemen tartott fóruma előtti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: az Orbán-kormány egy-két milliós új elitet kíván megteremteni, a rendszerváltás nyerteseit megpróbálja bebetonozni, minden kezdeményezése - egykulcsos adó, a devizahitelesek megsegítése - erre irányul, nekik segít. Szerinte a felsőoktatás válsághelyzetben van, a végnapjait éli. A kormány propagandája ellenére azonban nem felsőoktatási reform zajlik, hanem annak álcázott megszorítás.

A politikus szerint másfél millió ember próbál nyolc és fél millió embert puskaporos hordóra ültetni, ami nem egyéb, mint hazardírozás. Magyarországon éhséglázadás fog kitörni - mondta, hozzátéve: szociális katasztrófa várható, ha az Orbán-kormány folytatja ezt az ámokfutását. A jövő évi költségvetés tervezetéről úgy fogalmazott: a gazdagok kormánya benyújtotta a gazdagok költségvetését is, és a magyar társadalom legszélesebb rétegeit hagyja sorsára.

Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Persze, a zorbán tehet mindenről!
Ha a zorbán nem lenne, akkor itten virágzó Magyarország lenne!

Köztünk szólva, nem 20 év alatt, de talán 5-10 év alatt is lehetett volna valami fontosat, valami jót tenni!
De 1 év alatt?!

Ennyi - a lényeg!

Mivel Vona Gabor ma a legjobban fizetett frakcio-vezeto, nagyon varom milyen adazassal kivanja megmutatni, hogy a jobbikosok mennyire a szegenyek mellett allnak.

Addig, ez csak suket duma.

Javitva:
Mivel Vona Gabor ma a legjobban fizetett frakcio-vezeto, nagyon varom milyen adakozassal kivanja megmutatni, hogy a jobbikosok mennyire a szegenyek mellett allnak.

Addig, ez csak suket duma.

A nép csak akkor eszmél, ha már torkán a kés.

Bár a magyar öngyilkossági statisztikák, amelyek a világ élvonalában járnak, éppen azt bizonyítják, hogy a magyar megtanulta viszonylag békésen elemészteni magát.

Értsd: inkább a Dunába ugrik, minthogy fölgyújtaná a parlamentet. inkább önpusztító lesz (lásd erről még: 1 millió alkoholista), minthogy a külső erők ellen forduljon.

Én azért reménykedem, hogy amikor majd fosztogató cigóhordák járják majd fegyverrel a falvakat, és így az egész országot, akkor majd lesz annyi önvédelmi reflex az emberekben hogy észhez kapjanak.
Vagy nem.

Látom, hogy a Jobbik rémisztgeti a népet. Gondolom szeretne szavazatokat szerezni. Csak erre jobb módszerek is vannak.

Nem osztogatásra gondoltam.

Ha nem Novákot, zagyvát nyomnák mindenhol, akkor még szimpatikusak is lennének.

Nagyon orulok a kerdesnek, mert itt van a harom legjobban fizetett frakciovezeto, tobbi kicsit hatrebb all igy nincs rola adatom. Ez csak az allmi jovedelem, a versenyszfera nem kozpenzbol van fizetve, ugyhogy engem nem erdekel.
Remelem, hogy ne csuszik el a tablazat.

Nev Netto tiszteletdij Valasztokeruleti potlek Osszesen
Lazar 510.180 556.560 1.066.740
Mesterhazy 510.180 486.990 997.170
Vona 672.510 486.990 1.159.500

Remelem, hogy ez eleg. Vona Gabor 1.159.500 Ft-ot visz haza havonkent.

Szep teljesitmeny Gabor, csak ne tessek itt ehsegsztrakozni, mert kicsit nevetseges. Meg az allashalmozast se tessek nagyon elohozni, mert kis kegyednek a legmagasabb a netto tiszteletdijja a bizottsagi munka miatt. Nem irigylem, tessek sokat dolgozni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés