Szanyi Tibor

2010. április 16. 12:02
Voksturizmusról és választási csalásról sír Szanyi, miközben ő maga buzdította kampánycsapatának baloldali ismerőseit arra, hogy jelentkezzenek át saját körzetébe szavazni.

„Mindenkit, akit csak ismerünk nem csak szavazásra kell buzdítanunk … hanem azt kell mondani mindenkinek, hogy szóljon a testvérének, a rokonának, a barátainak, hogy még Budapesten belül is, hogyha teheti kérje át magát a XIII. kerületbe, feltéve, hogy MSZP szavazóról beszélünk” - mondta Szanyi kapitány egy blogon nyilvánosságra került hangfelvételen.

Ehhez képest nagyon vicces, hogy a hét sajtótermésének elég nagy százalékát olyan hírek teszik ki, melyben a szocialista párt prominensei voksturizmusról, Kubatov-szavazókról beszélnek, választási csalást emlegetve. Most Szanyi hangfelvétele borította az egész tervet, elég nehéz lesz ezt kimagyaráznia Nyakóéknak, bár egy LMP javára történő visszalépést könnyen be lehet dobni most is.

Holott az újlipótvárosi körzetét 1998 óta mindig megnyerő politikus mindent megtesz azért, hogy most is győzzön, annyi munka lesz a két forduló között, hogy még a hölgyek pöcséből is folyni fog a víz, hangzott el a hangfelvételen. Most meg aztán pláne.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés