Tovább kulminálódik Gyurcsány és a 444.hu perpatvara

2024. július 08. 21:32

Már Friderikusz Sándor is beszállt.

2024. július 08. 21:32

Nyitókép: Gyurcsány politikai évadnyitó beszédet mond a párt rendezvényén 2023. szeptember 22-én. (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

 

Újabb fejezettel bővült a Gyurcsány Ferenc és 444.hu csörtéjéből kialakult perpatvar, miután az egykori tv-s műsorvezető és producer, jelenleg saját podcast-csatornát üzemeltető Friderikusz Sándor is bejelentette, hogy egyetértve Bartus László, az Amerikai Népszava főszerkesztőjének felhívásával, lemondja a előfizetését a portálnál. Bartus júniusban kezdeményezett bojkottot a 444.hu ellen, amiért szerinte a portál alpári stílusban támadta a DK elnökét az elmúlt időszakban.

Az ügy azzal kezdődött, hogy az Uj Péter vezette hírportál keményen beleszállt a DK-vezérbe, aki a június 9-i választáson elért csúfos bukás után is meg tudta magyarázni egy hosszú interjúban, hogy miért nem kell lemondania a pártelnöki posztról és távoznia a politikából. A valóban párját ritkító interjúról mi is beszámoltunk

Erre reagált egy véleménycikkben a 444.hu egyik szerzője, aki 

paprikajancsinak, El Qro Fleto Fletonovics Ferencnek és Őszödi Böszmének titulálta a volt miniszterelnököt, 

az interjút pedig a politikai szórakoztatóipar egyik csúcsművének. 

Ezután jelent meg Bartus felhívása, de megszólalt Gyurcsány is, ellenségének nevezve a 444.hu-t. Mint írta, a róla szóló cikknek nem volt más célja, „mint erősen túláradó negatív érzelmi töltettel az interjúalany felett ítélkezni, őt kigúnyolni, hitelteleníteni, emberi, politikai mivoltában támadni, leplezetlenül, büszkén sérteni”. A DK vezére emellett még nekiment az egész sajtónak (és egyébként nagyjából mindenkinek), majd egy újabb hosszú posztban elmélkedett a hazai sajtóhelyzetről, amelynek kapcsán megint összetűzésbe keveredett 444.hu-val.

A történet egy leleplező cikkel folytatódott, amelyben a portál azt szellőztette meg, hogyan kaptak sorvezetőt a DK politikusai, hogy kommentekben védjék meg vezetőjüket.

 

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2024. július 09. 13:53
AZT nem tudom, hogy a 444 - nek mi volt a célja, szándéka? VALÓSZÍNŰSÍTEM az, hogy ha GYURCSÁNY lemond, akkor a DK - szavazók azonnal átmennek MAGYAR PÉTERHEZ. NEM, ez nagyon nem így működik. A DK szavazói ahogyan a volt FIDESZ, ma már IDESZ - IDŐS EMBEREK SZÖVETSÉGE - többnyire IDŐS emberek, ők már nem vevők Magyar Péterre Gyurcsány után.
gyaloggos
2024. július 09. 13:46
MAGAM nem olvastam azt a cikket, amire GYURCSÁNY oly hevesen reagált, a lényeget azonban ismerem. NAMÁRMOSTAN! FERKÓNAK dehogyis kellene lemondania, ezt nem is értem, miért írták többen, gondolom azért, mert ÉRTELMESET, okosat nem tudtak írni, mondani az EP - választások után. GYURCSÁNY megcsinálta azt a pártot, 15 % -os támogatottsága is volt, de ma is bőven 5 % fölötti a támogatottsága. A DK GYURCSÁNY nélkül menne a kukába.
gyaloggos
2024. július 09. 13:41
NYÁR van, UBORKA a KOVÁSZOS üvegekben.
falcatus-2
2024. július 09. 06:27
Mich99 2024. július 09. 05:42 • Szerkesztve Az Ügynök Média ki akarja nyírni Fletót (!), utat nyitva Patkány Petinek (!), hogy ő egyesítse a Moslékot Orbán ellen. Fletónak ez persze nem tetszik..." ...persze, hogy nem. Emlékezzünk, Makimajmot mélyen lenézve(nem alaptalanul) szólította meg többször úgy, hogy "maga a kapitány". Ezt még le tudták nyeletni vele. Míg a selyemmajom, makimajom 2.0-t a színpadra nem tolták 22-24 % -on tanyázott. Ezt vetették el tőle egy szrs gatyás pedofil-gyanús pszichopatával. Ezzel még fél éve nem számolhatott. Azt hitték a kegyelmi-üggyel befutottak a kikötőbe. A sajt már a szájában volt, amit nem kiénekeltek, hanem kivertek a szájából. Nem a sajtóra kellene koncentrálnia , hanem a szrs gatyást kellene kihipóznia, és az asszonyt kihagyva, de a DK-ás sleppjét fölturbózva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!