Biden meglepte a kételkedőket, de ha nem távozik, Trump hatalmas győzelmet arathat

2024. július 12. 14:42

És ha Trump kezébe kerül a Fehér Ház, az pokol.

2024. július 12. 14:42
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

Nyitókép: Photo by Mandel NGAN / AFP

„A lényeg mégis az, hogy mivel az ország fél Trumptól, biztosra akar menni, és nem bízik abban, hogy a hirtelen megöregedett Biden (bármennyire is jó elnök volt, aki valóban sokat tett az ország sebeinek begyógyításáért Trump rémálomba illő elmebeteg ámokfutása után), nem képes megvédeni az országot, és ha Trump kezébe kerül a Fehér Ház, az pokol.

Biden egyelőre tisztában van saját érdemeivel, képességeivel, de nem vesz tudomást a koráról és az egészségi állapotáról, a szavazók jogos félelmeiről, s a közvéleménykutatások egyre rémisztőbb eredményeiről.

Ezért drámai a helyzet, ami az egész amerikai nép sokkja és tragédiája, mert az amerikai nemzetről és az ország elnökéről van szó.

Minden jel szerint a megoldás kulcsa Obama volt elnöknél, Biden öreg barátjánál, Nancy Pelosinál és leginkább a feleségénél, Jill Bidennél van, aki viszont nem akar a férje akarata ellen tenni. Nekik kell meggyőzniük Bident, hogy lépjen vissza, élvezze az elismertséget, amit az elnökségével és ezzel a hősies döntésével szerez. Támogassa Harris kampányát.

Nincs sok idő, néhány nap, maximum egy hét van, hogy ne romoljon tovább a helyzet. Ha sikerül Bident meggyőzni és megállapodni, a történtek még nagy lökést is adhatnak annak a demokrata pártnak, amely totális vereséget szenvedhet, ha tovább vitatkozik. Trumptól meg kell menteni Amerikát és a világot, és most mindent ennek kell alárendelni.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BAJA
2024. július 17. 20:33
Azóljatok Tóninak, hogy kiküldték Bartusért a fekete autót, mert fesz van!😂
barni-a-hegyrol
2024. július 15. 08:24
Bartus for president! :-D
EX_Terminator
2024. július 14. 21:18
HA TI FÉRGEK AZT MERÉSZELITEK KÉPZELNI EBBŐL BÁRMIBE IS SZABADON BELE ÜTHETITEK AZ ORROTOKAT SZABADON ELVEHETITEK MEG FOGTOK ÉRTE DÖGLENI!
2024. július 14. 16:56 Szerkesztve
Biden az alkalmatlan elnökök sorában előkelő helyet foglal el! Elnöksége a csőd minden téren!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!