Magyar Péter Orbán egyik legnagyobb ellenfelétől kapott forró vizet a nyakába

2024. július 26. 05:58

Dúl a harc a baloldalon.

2024. július 26. 05:58
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP


„Az Amerikai Népszavában megszokhattuk, hogy hosszú évek óta Bartus László szakmányban készíti Orbán-gyalázó cikkeit. A magyar miniszterelnökkel szembeni fóbia természetesen nem múlt el, csupán Bartus a DK-ért és Gyurcsány személyéért aggódva keményen nekiment a diszkóbotrányáról elhíresült baloldali Magyar Péternek. Legutóbb a következőket írta:

»Magyar Péter csak bejelentette a Facebook-oldalán, hogy »a Tisza Párt tisztújító közgyűlése hétfőn a párt elnökévé választotta Magyar Pétert«. De az állítólagos »tisztújító közgyűlésről« senki nem tud semmit. A NER-t »megtisztító« Magyar, aki az átláthatóság bajnoka, semmit nem hozott nyilvánosságra a világrengető közgyűlésről. Magyar naponta készít mindenről fotót, ahol narcisztikus pszichopata énjét mutogatja. Az hogyan lehet, hogy mindenről van fotó, csak egy ilyen horderejű rendezvényről, amelyen állítólag elnökké választották a messiást, nem készült egyetlen fotó sem? Miért van ez a szerénykedés, a nagy titkolózás? Hacsak nem azért, mert az egész hazugság. […]«

Dúl a harc a baloldalon. Azt azonban ne feledjük, hogy több a közös a Demokratikus Koalícióban és a Tisza Pártban, mint gondolnánk, hiába támadják Gyurcsány Ferencék Magyar Pétert. A két tőrőlmetszett baloldali párt közötti párhuzamot bizonyítja az Action for Democracy, a háborúpártiság, a botránypolitizálás és Tordai Csaba, Karácsony Gergely jogi főtanácsadójának személye is.

Kapcsolódó vélemény

Legyünk résen!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kir2vik
2024. július 27. 09:30
"Az hogyan lehet, hogy mindenről van fotó, csak egy ilyen horderejű rendezvényről, amelyen állítólag elnökké választották a messiást, nem készült egyetlen fotó sem? Miért van ez a szerénykedés, a nagy titkolózás? Hacsak nem azért, mert az egész hazugság." Pontosan. Én kifejezetten utálom ezt a Bartust, de ebben igaza van. Ráadásul láthattuk, hogy a diszkó ügyben ott volt a totál beállt Magyarral az új rosszarcú, brigantinak kinéző alelnöke is. Vajon mit hallgat el, hogy hirtelen alelnöke lett a pártnak? És hol van Ervin? Ervin már nem is számít? Egy nyomorult alelnökség sem?
steinamanger-2
2024. július 26. 18:15
Magyar Péter mint BALOLDALI.XD Mondanám hogy teljesen elmentek otthonról, de tudom hogy csak a magyaroktól ellopott zsákmány érdekében hazudnak ilyen ordenáré, átlátszó módon a rubelkamujobboldalon.
nyugalom
2024. július 26. 16:51
Hejvargáné!
zakar zoltán béla
2024. július 26. 12:53
A képen 2 kettős ÜLNÖK?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!