Magyar Péter és Brüsszel után Gyurcsány is megkapta a magáét a titokzatos rappertől

2024. július 24. 16:46

Wellor nem finomkodott.

2024. július 24. 16:46
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Purger Tamás

„Wellor újra lecsapott. A titokzatos AI-előadó Brüsszelről írt vitriolos számával a Bayer showban debütált, majd a diszkóbotrányáról elhíresült, baloldali figuráról, Magyar Péterről komponált egy zseniális számot »Hej, Vargáné!« címmel, ami futótűzként terjedt el az interneten és nagyon keményen rávilágított a Tisza Párt elnökének botrányos ügyeire.

Az új számában, a Feri, ne lődd ki a szemem! címűben Gyurcsány Ferenc kapta meg a magáét.

Méghozzá nem is akárhogy, Wellor nem finomkodott, íme a kőkemény szövegű dal refrénje:

»Feri, légyszi, ne lődd ki a szemem! Légy igazi demokrata velem! Tudom, nehéz ezt most elfogadni, hogy szétk…rta a DK-t egy tornacipős jampi. Ciki most már melléd állni. Csak te maradtál és a Klári és a Gréczy mint hírmondó, de átállt a nyuggerkommandó.«

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kokainfidesz
2024. július 25. 11:45
Orbán Viktort elkaptam, hogy a játszótéren rejszolt Két szememmel láttam még 10 centis farka sem volt Apró méret se lenne gond, nem baj ha nem látványos Kicsi fasszal kúrta szét egész Magyarországot Odaszóltam neki na de ezt hogy képzeli Viktor Tarkón vágott aztán meg rámfogott egy pisztolyt, Feltettem a kezem, aztán végig kellett néznem Hogy kisfiúkra recskázik az Erzsébet téren
zabszem
2024. július 25. 10:12
Jók a számok... Gyorsan megjegyezhetőek!! Csak így tovább...
kokainfidesz
2024. július 25. 08:30
Várjuk a Karmelita kocáról készült frappáns epic rap számot, ha nem jön az is jelent valamit, ukrán-román cigány Farhát Ádám szerint.
Lajoss
2024. július 25. 07:54
Wellorex az új Ákos?…🙉
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!