„Tinidiszkó”: főleg tinilányok látogatják a szórakozóhelyet, ahol Magyar Péter botrányt okozott

2024. július 08. 13:21

Nem a saját korosztálya, hanem középiskolás és egyetemista fiatalok szórakozóhelye a diszkó, ahol Magyar Péter botrányt okozott.

2024. július 08. 13:21

A Ripost munkatársai elmentek arra a budapesti, belvárosi szórakozóhelyre, ahol június 26-án hajnalban Magyar Péter botrány okozott. 

Rámutatnak: az Ötkert vendégköre jelentős részben tinédzserekből, köztük jelentős számban kiskorúakból áll.

A belépési korhatár 17 év, kétséges esetekben a biztonsági őrök a személyi igazolványt is elkérik a bejáratnál.

Mint ismeretes, Magyar Péter ellen többek között garázdaság miatt folyik a nyomozás a hatalmas közérdeklődést kiváltó ügyben. Videófelvételek bizonyítják, hogy a politikust kihívóan agresszív viselkedése miatt biztonsági őrök távolították el az Ötkert nevű „tinidiszkóból”.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. július 08. 21:29 Szerkesztve
Igazán irigylésre méltó a tinik meg az egyetemisták zsebpénze, ha ilyen árakkal elbírnak egész este. (csak nem Hende Csabáné, Rogán Tóniné meg Orbánc Récsöl jár inkognitóban az Öt kerbe, ilyen szutyok lehúzós helyre a gyerekeimet án biztosan nem engedném le)
bagira002
2024. július 08. 19:01
Érdekes Ferko cikke alá a kommentek között alig van kéjnők reklámja. 42 kommentelő közt 1 látható . Bezzeg a kormányoldalon minden másodpercben megjelenik , baloldal felől rakhatják fel . Beírókat zavarják . Kéjnők reklámozásért mennyit fizetnek ? Közben kommentelők linket nem rakhat be . MANDÍNERRE A 18 FELÜLIEKNEK PIROS BETŰS FIGYELMEZTETÉS NINCS KIÍRVA ! Bármelyik lapra fellépsz sehol se látsz piros lámpás fórumot mint itt ezen az oldalon , szex hirdetéseket . Mandíner átment kupleráj stílusba . Ezzel a qrva fogó fórummá változtatták kéjnők magukat reklámozzák . Szex reklám nem ingyen , valamennyi csordogálhat érte . Közben ha megfigyelted kommentelők linkeket nem rakhatnak fel , ne tán mert nem fizetnek érte .
hivor
2024. július 08. 18:28
Új divat van a fővárosban. Fehér farmer, elől sárga, hátul barna csíkkal. Árad a Pisa!
jandor
2024. július 08. 16:45
jelentős részben és a nem jelentősben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!