„Míg Orbán Viktor a békéért dolgozik, addig te a diszkóban a hasadon csúszol“ – ismét kemény beszólást kapott Magyar Péter

2024. július 06. 18:59

„Igazán példaértékűen bulizol, Peti. Olyan államférfis” – jegyezte meg Menczer Tamás.

2024. július 06. 18:59

Nyitókép: képernyőfotó

„Te, Peti, csak egy apró észrevétel!” – így kezdte videóüzenetét Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója, melyben Magyar Péter szombati „rendszerváltó” eseményén elhangzottakra reagált. 

A Tisza Párt alelnöke felszólalásában többek között arról beszélt, hogy „Orbán Viktornak még megvan a kétharmada itthon, de Európában már csak a hozzá hasonló korrupt politikusok állnak vele szóba”.

Menczer Tamás arra hívta fel a Tisza Párt EP-képviselőjének figyelmét, hogy „amíg Orbán Viktor a békéért dolgozik, hogy ne haljon meg több ember a fronton, addig 

te a diszkóban balhézol és a hasadon csúszol”.

„Szombat van, party time”

Majd azzal folytatta, „igazán pédaértékűen bulizol, Peti. Olyan államférfis”, utalt Magyar június végi belvárosi balhéjára.

Ezt is ajánljuk a témában

A fideszes politikus gondolatait azzal zárta, hogy felhívta a Tisza EP-képviselőjének figyelmét arra, hogy „szombat van, party time. Menj csak, vár a parkett!”

A vonatkozó videót alább tekintheti meg:

 

 

 

 

 

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bendzsó Boy
2024. július 07. 19:12
A Tisza csürhéje tűzze zászlórudjára MP bézs színű ülepén fosos nadrágját! Az egyszerű polgártól is csúnya, nem hogy egy" politikustól ?" amit ez a bunkó csinált! Ezek után el lehet képzelni hogy otthon mit művelt részegen!
chief Bromden
2024. július 07. 09:45
Közelről megvizsgálta Kittyt, mielőtt értékelte.
Héja
2024. július 07. 09:13
M.PÉter egy hernyó, azaz pojáca. Cirkusz a plebsnek. Bár ebben jócskán megelőzte Furcsány.
Syr Wullam
2024. július 07. 07:21 Szerkesztve
Szellemi titánok harca. 😁
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!