Magyar Péter The Man: megváltoztatta nevét a közösségi oldalán a Tisza Párt elnöke

2024. július 29. 11:37

Innentől így találhatják meg a politikust az Instagramon.

2024. július 29. 11:37

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Magyar Péter új nevet adott magának az Instagram-oldalán. A Tisza Párt elnökét mostantól magyar_peter_official_the_man néven lehet megtalálni, ami azt jelenti magyarul, hogy: Magyar Péter hivatalos, a Férfi.

Legutóbb akkor történt a politikus magánéletében jelentősebb változás, amikor a Facebook-oldalán bejelentette, hogy szakított Vogel Evelinnel.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 266 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zabszem
2024. augusztus 02. 07:59
Jaja... Most már OK a migráció, Ok az Lmbtq.... Igaz? A Néppárt miatt muszáj... A külföldi lapban már kiállt mellettük. Bizony, bizony változnak az idők... Nem elég hallgatni a kérdésekről mint a sír... Csak kimutatta a foga fehérjét... A FÉRFI... Aki homlok egyenest más mond a külföldi lapnak, mint idehaza....
livingstone
2024. augusztus 01. 10:06
Hej, Vargáné diáklányt főz Gatyájába ütött a <censored> Elrabolja más mobilját Elhazudja bunkóságát Nem hazudja más egyébnek Cukorhegy úr őkelmének Könnyű neki a hazugság Face admin az asszonyság Új asszonyság remek szolga Jól letiltja, ki beszólna El is törli a fiókját Meg ne sértse ő-MAN-ságát. A poloska, ő nem férfi Úgy hazudik hogy rossz nézni Férfiasság rég leépült Nem él meg ő kanál nélkül.
transfogaras
2024. július 30. 21:19
Magyar Péter-MP-Mi a Pöcs!???😂😂😂😂
rizotto
2024. július 30. 11:14
The shit man
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!