Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Orbán Viktor is leadta a szavazatát, azt is elárulta, kire (FOTÓ)

2024. június 09. 09:09

A kormányfő ezúttal is a Zugligeti Általános Iskolában adta le szavazatait.

2024. június 09. 09:09

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A budapesti főpolgármester-választáson 3 főpolgármester-jelöltre lehet szavazni, miután a fideszes Szentkirályi Alexandra pénteken bejelentette a visszalépését. Szentkirályi a visszalépését azzal indokolta, hogy számára továbbra is az a legfontosabb, hogy Gyurcsány és Karácsony távozzanak a város éléről, a változást akarók tábora viszont eddig megosztott volt, „ezért utat adva a változásnak elállok a főpolgármester-jelöltségtől és a Fidesz fővárosi listavezetőjeként folytatom a kampányt”.

Egyben arra kérem minden támogatómat, hogy a főpolgármesteri szavazólapon Vitézy Dávidra, a listás szavazólapon pedig az általam vezetett Fidesz-KDNP listára szavazzon!” 

– szögezte le.

Mint arról beszámoltunk, vasárnap reggel hat órakor megkezdődött a voksolás a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor miniszterelnök ezúttal is a felesége társaságában adta le szavazatait a Zugligeti Általános Iskolában. A magyar kormányfő később azt is elárulta, kire húzta a voksot. Mint kijelentette, Szentkirályi Alexandra tanácsára Vitézy Dávidra voksolt a főpolgármester-választáson.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-100
2024. június 27. 08:20
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­k­­­e­­l­­­d­­ ­­a­ ­­s­­z­­­e­­­x­­­i­­ ­p­­­u­n­­c­i­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Tommaso
2024. június 09. 15:07
Orbán Viktor leadta a szavazatát, azt is elárulta, kire A háborúpárti Putyinra és ruszkicsicska önmagára
Tommaso
2024. június 09. 15:05
"A MAGYAR JOBBOLDAL, amikor csak teheti, RÚTUL RÁTÖR SAJÁT NÉPÉRE, NEMZETÉRE" is 88 éve Hitlert is megpróbálták nem katonaiag megállitani Hagyták, hogy megszállja Ausztriát és Csehrszágot, de neki több és több kellett, Ahogy most Putyinnak is. 80 éve a normális, szabadságszerető, békepárti világ összefogott a náci agresszor ellen. Csak a csatlósok, köztük a JOBBOLDALI Horthy támogatta Hitlert. Jelenleg a normális, szuverenitáspárti, békeszerető világ összefog a ruszki agresszor ellen. Csak a JOBBOLDALI CSATLÓS ORBÁN támogatja a háborús Putyint. Tisztességes, értelmes, magyar ember NEM szavaz a nemzetrontó, ruszkicsicska FIDESZ-re!
Tommaso
2024. június 09. 11:49
ORBÁN HAZUDIK / mint mindig / Az EP képviseIők nem dönthetnek a háború és béke kérdésében Az az egyes államok kormányainak doIga. S őket NEM most váIasztjuk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!