Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Még annál is többen voltak a Békemeneten, mint ami a tömegfotókon látszik (VIDEÓ)

2024. június 01. 17:16

A Margitszigeten mondott beszédet Orbán Viktor kormányfő.

2024. június 01. 17:16

Nyitókép: Bessenyei Gergely/AFP

A Margitszigetre érkezett a Békemenet. A hatalmas tömeg előtt Orbán Viktor mondott beszédet, amit élőben közvetetített a Mandiner is. Bár a kamerák képein is jól lehetett látni, hogy hatalmas tömeg volt a réten, de a helyszíni videók tanúsága szerint a rétet szegélyező fák mögött szintén folytatódott az emberáradat.

Ezt is ajánljuk a témában

A  fák között is sokan várták a miniszterelnök felszólalását.

Az óriási tömegről a videót itt tudja megnézni:

 

Összesen 431 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-100
2024. június 27. 08:23
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­é­­­k­­­e­­l­­­d­­­ ­­­a­ ­­­s­­­z­­­e­x­­i­­ ­­­p­­­u­­n­c­i­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Ízisz
2024. június 02. 18:55
Z. "A haladósajtó kommentszekciójából megtudtuk, hogy a szombati Békemeneten jó, ha pár száz ember lézengett. A szakképzett telexes kommentelők néhány ezerre dotálták a létszámát. Mi ennyivel nem értük be, tudományos módszerrel jártunk utána, hogy hányan is jöttek el Európa legnagyobb békepárti megmozdulására. Érdemes segítségül hívni az internetet és a modern technológiát. Pontos számot még így sem kapunk, de egy félmilliós tömeg esetében +/- 10000 ember nem is biztos, hogy igazán számít. A mapchecking.com nevű weboldal viszonylag valós képet tud adni a tömeg létszámáról. Mi most 4 fő/m2-es aránnyal számoltunk, de érdemes leszögezni, hogy a belső rétegekben, a színpadhoz közel ez a szám mindig magasabb, a peremen pedig alacsonyabb. Nem egy bonyolult művelet kiszámolni, hogy CSAK a fenti mérések alapján 411 000 ember jön ki, de egyáltalán nem kizárt, hogy a valós szám ennél valamennyivel magasabb. Nagyvonalúan azt mondhatjuk, hogy a létszám valahol 420 000 és 500 000 között lehetett."
alexandrosz-2
2024. június 02. 15:42 Szerkesztve
Nem lett béke mára sem. Sehol, ahol a háború pusztít. A vétótlan köpcös geci háborús bünöző gazdája is tovább irtja a sémi tesói gyerekeit, asszonyait. A hoholok továbbra is irtják a jogfosztott kárpataljai magyarokat. Csádbam sincs nyugalom, ölik egymást a nigger makimajmok. Jemeni civileket gyilkolnak a nato szövetségeseink nap nap után. Megint hazudtatok zsideszes gecik!
orrban
2024. június 02. 10:05
A hájmalac illibernyák ork nácija ezrével irtja a civileket ezért a malacnak minden percben folyamatosan hazudnia kell!!:DDD Orbán 33 perc alatt 47-szer mondta ki a háború szót
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!