Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Manfred Weber kedvence, Bunyós Péter ittasan mutatta meg a pesti éjszakában valódi önmagát

2024. június 22. 06:24

Vajon a fanatikus tábor és a külső támogatók ezt is elnézik neki? Ébresztő, tiszások!

2024. június 22. 06:24
Kacsoh Dániel

nyitókép: Magyar Péter/Facebook

Amikor Magyar Péter kicsekkolós posztja után beült a Partizán studiójába, még aligha sejthettük, hogy ez lesz belőle. Először a politikai szerepvállalást zárta ki, aztán sok minden mást, amit végül megcsinált. A pontot az i-re talán az tette fel, hogy a Tisza Párt listavezetője végül csak beül az Európai Parlamentbe, miután kétségtelenül impozáns választási eredményt húzott be – a régi balos pártok rovására. Pedig váltig állította, nem fog. Kamuállás az, egyébként is.

Ezt is ajánljuk a témában

A Momentum mindenesetre kiesett, az MSZP nagyonis létezik, de mégse, a Párbeszéd pedig (bár van nekik is parlamenti frakciójuk) talán sose igazán.

Még a DK is leszerepelt, Gyurcsányéknál pedig zajlik ismét a szomorkás gyászmunka.

Ez van, az újdonsült, a főszereplőn túl leginkább ismeretlen tagokat felvonultató formációt már a szebb napokat megélt, a balliberális nyugati mainstreambe hiba nélkül belesimuló Európai Néppárt is tárt karokkal fogadja. Na persze, hiszen ők amolyan régi vágású kereszténydemokraták...

Közben Magyar Péterről (politikai értelemben) szinte minden visszapattant, még attól sem inogtak meg jórészt fanatikus hívei, hogy egykori felesége részletesen feltárta, milyen erőszakos és elviselhetetlen volt az exférj vele szemben, sőt, erről még rendőrségi jegyzőkönyv is kiszivárgott. Hiába igazolta megannyi részlet, hogy ez az ember agresszív és nárcisztikus, Puzsér Róberttől Nagy Ervinig lázas hevülettel tapsolt, illetve tapsol neki a belpesti értelmiség. Hiszen nekik csak egyvalami fontos: leváltani Orbán Viktort, s ha valaki erre a feladatra vállalkozik, nosza, oda is állnak mellé. Mindenáron.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyilván az sem zavart senkit a Tisza-tábor környékén, amikor hősük cikkeket íratott át, a róla készült videót megvágatta, vagy amikor nemes egyszerűséggel nem volt hajlandó az által minden fórumon pocskondiázott televíziós műsorvezetőnek válaszolni, amikor az szembesítette a hazugságaival. Előzőleg a templomból kijövő híveket vegzálta, rajongóit rászabadította egy kávézóra, brutális csalás miatt elítélt személyt is megtűrt a csapatában, és még sorolhatnánk.

És akkor elérkeztünk ahhoz a bizonyos csütörtök éjszakához, amikor a révbe ért politikus gondolt egyet, és egyetemistákkal bulizott a pesti éjszakában. A hírek szerint annyira jól sikerült az este, hogy nőket vegzált, egy fiatal kezéből kiverte a telefont, üvöltözött és dühöngött, majd a biztonságiaknak kellett közbelépniük. Elegáns!

Ez a magatartás nyilvánvalóan vállalhatatlan, ez nem is kérdés. Ilyet kultúrember nem csinál, pláne nem a szeretet és az összefogás szólamait hangoztató, új világot, kormányváltást meg egyebeket ígérő politikus.

Ha egy alkoholgőzös táncos mulatságban nem bír magával, ráadásul olyan közegben, ahol jórészt alighanem az érte megvesző huszonévesek veszik körül, vajon mit kezdene egy kormányközi tárgyaláson vagy bármilyen politikai egyeztetésen?

Ezt is ajánljuk a témában

Ha azt gondolja, ő hozza el az új kultúrát, azt miért bunyóval és hőzöngéssel kezdi?

Szinte borítékolható: a szektát ez sem hatja majd meg! Ők mindent is elhisznek a nacijáról is szavazást indító, a szinglilétéről is posztoló figurának, aki

másnapos bódulatában minden információra rögtön rásüti, hogy csupán a propaganda aknamunkája. Rogán Antal nyilván helyette itta le magát, üvöltözött, ütlegelt és sértegetett másokat, ez olyan logikus...

További adalék: vajon mit szólnak ehhez az új barátok, a magyarokat amúgy látványosan rühellő Manfred Weber és társai? Ezt a polgári fazont akarták rapid módon a soraik között tudni? Vele oldják meg az EPP gondjait? 

Ezt is ajánljuk a témában

Az eset több mint botrányos, ráadásul mintegy igazolja a Varga Judit által Magyar Péterről korábban elmondottakat. 

Úgy hiszem, ideje ébresztőt fújni a Tisza-körökben, és lépésről lépésre, tégláról téglára megszabadulni attól a pusztítóan naiv tévképzettől, hogy a (képletesen) O1G-zászlót lobogtató platószónok a baloldal támadhatatlan messiása. Ő is csak egy ember, ráadásul nem a legjobb minőség. Amolyan beképzelt bunyós. Ennyi.

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. június 23. 17:55
Ezek tőlünk gyűlöleten és megvetésen semmibevételen kívül soha semmire ne számítsanak. EZ MINDEN AMIT ÉRDEMELNEK ÉS AKÁRMIT IS CSINÁLJANAK, EZ MINDEN AMIT KAPNI FOGNAK!
papalimapapa
2024. június 23. 13:25
Mellesleg, ha valakinek a kezéből kicsavarod a telefont és elveszed, az nem lopás, hanem rablás. Btk. 365. § (1) Aki idegen dolgot jogtalan eltulajdonítás végett úgy vesz el mástól, hogy evégből a) valaki ellen erőszakot, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetést alkalmaz, vagy b) öntudatlan vagy védekezésre képtelen állapotba helyezi, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Palatin
2024. június 23. 12:28
Magyar Péter számára csak a szellemi fogyatékossággal párosult patológikus psziché lehet enyhítö körülmény. Ha rendesen megvizsgálják, van esélye, hogy felmentik.
2024. június 23. 12:15 Szerkesztve
Szerintem MP-t még bántani sem kell, elintézi ö saját magát. Még árulónak is alkalmatlan lesz, az unióban is botrányokat fog csinálni. A fickó nem ura önmagának. Peti csak azért nem akarja átvenni a Jóisten helyét a mennyekben, mert akkor elveszítené az ateisták szavazatát. Ö olyan, mint amikor egy védett, házi környezetben (a NER és volt felesége oltalma alatt) felnevelt vaddisznó süldöt kitesznek a vadonba, ahol farkasok is elöfordulnak. Ezt a fickót elöbb-utóbb az egész ország utálni vagy kiröhögni fogja, és el fog bujdosni. De még világhírü popánc is lehet belöle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!