Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Íme, az öt legerősebb állítás Varga Judit Hajdú Péternek adott interjújából

2024. március 28. 09:35

A volt igazságügyi miniszter tegnap részletesen beszámolt a Magyar Péterrel való házasságuk alatt történt verbális és fizikai abúzusról, illetve a zsarolás, megfélemlítés és a szabadságban való korlátozás több fajtájáról is.

2024. március 28. 09:35
null

Nyitókép: képernyőfotó / Frizbi TV

Mint arról mi is beszámoltunk, Varga Judit volt Hajdú Péter vendége a Frizbi TV-ben. A volt igazságügyi miniszter a műsorban részletesen beszámolt a Magyar Péterrel 13 éven át tartó kapcsolatukban történt verbális, s olykor fizikai abúzusról, illetve a zsarolás, megfélemlítés és a szabadságban való korlátozás több fajtájáról is. Ezekből szedtük össze az öt legerősebb állítást.

Magyar Péter késsel fenyegetőzött

Az egyik legdurvább eset Varga Judit elmondása szerint az volt, amikor a szüleik vendégségben voltak náluk, és egy egy késő esti veszekedés után ő inkább a szülei mellé feküdt be. 

Ezek után Magyar egy késsel kezdett mászkálni a házban. 

Öt percig járkált késsel a kezében, majd lefeküdt aludni” – mondta Varga Judit, hozzátéve, hogy édesanyjával rettegtek a szobában.

Bezárta egy szobába, a fia szabadította ki

Bezárt egy szobába, azért, mert bekattant azon, hogy mentünk egy nyári rendezvényre, éppen sminkeltem, és valamiért ő nem akart oda elmenni, mert valószínűleg nem tudta elviselni, hogy nekem megnyitó beszédet kell ott mondani – akkor már miniszter voltam” – mesélt el Varga egy másik súlyos esetet.

Ez után elkezdett kiabálni a gyerekeinek, hogy szabadítsák ki:

a nagy fiam hozott egy kulcsot, akkor még csak tizenegy éves volt, és ő szabadított ki”

– fogalmazott, majd hozzátette: minden gyerekük emlékszik még erre a jelenetre.

Öngyilkosságot színlelt

Varga Judit elmondása szerint, Magyar Péter egyszer azt is eljátszotta, hogy öngyilkosságot követett el. Mint mondta, feküdt mozdulatlanul, mellette pedig egy üres nyugtatós doboz volt. Nem válaszolt, Varga hiába szólongatta, így ijedten kihívta a mentőket. 

Amikor letette a telefont, Magyar felült az ágyban, majd közölte, hogy semmi baja.

Majd elvitte magával Varga Judit telefonját, így a kiérkező mentősök telefonjáról kellett elérnie a saját készülékét.

A terhessége alatt nekilökte egy ajtónak 

Az igazságügyi miniszter egy fizikai bántalmazásról szóló történetet is felhozott az adásban, elmesélte ugyanis, hogy egy alkalommal

az agresszív Magyar Péter nekilökte őt egy ajtónak, miközben ő éppen várandós volt.

Elmondása alapján: terhessége és kismama ideje alatt egyébként többször is megalázta őt Magyar. A legfájóbb az volt számára, amikor, első szülsése után nem tudott betelni gyermekük látványával és ennek az érzésének hangot is adott, de Magyar csak annyit felelet: „Mi van, nem bírsz összerakni egy normális magyar mondatot? Nem jártál nyelvtanórára? Szövegértési problémáid vannak?”.

Varga elmondása szerint ettől teljesen összetört és sírni kezdett, a férje pedig erre azt reagálta, 

Sírjál, majd elmegy a tejed”.

A gyermekeket is fenyegette, velük zsarolta feleségét

Azonban Magyar Péter nemcsak Varga Juditot fenyegette, hanem a gyerekeket is. Egy ponton azt mondta nekik:

A mama tönkretette papát, úgyhogy a papa most mindenkit börtönbe fog juttatni, titeket pedig intézetben fognak nevelni”.

Vagyis Magyar Péter a gyerekek fenyegetésével és megfélemlítésével akarta zsarolni Varga Juditot. 

Varga Judit elmondása szerint Magyar egy idő után elkezdte ugyanazt csinálni az éppen serdülő korba lépő fiával is, mint vele „hogy nem tudott a gyerek úgy viselkedni, olyat mondani, hogy ne kapja ugyanazt a verbális abúzust az apjától”.

A volt igazságügyi miniszter szerint legnagyobb fiúk már nem is akar találkozni az apjával.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 649 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-137
2024. július 13. 18:42
🍓 ️ ­É­r­­t­é­­­k­­­e­l­d­ ­­a­ ­­s­­­z­­e­­x­­­i­­ ­­p­­­u­n­­­c­­i­­­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
falcatus-2
2024. március 29. 10:35
mondeos 2024. március 28. 15:39 Nem lennék a most kínosan vicceskedő libsibirkák helyében. Nagy összegben merek fogadni, hogy 1, max 2 éven belül Magyar Péter új menyecskéje kisírt szemekkel fog élménybeszámolót tartani...." Új menyecskéjéről MP azt mondta, hogy egy drogos aranyásó.
falcatus-2
2024. március 29. 09:54
Skywalker_bp 2024. március 29. 00:00 Kérek tippeket az április 6-i résztvevôkre. Szerintem 200. Mondom 200. Ezer. Minimum...." 3D nyomtatóval talán 10, ha ingyen szer osztás is lesz, akkor 20, ha Azariah-t is belengetitek, legalább virtuálisan, akkor 30. Ha ennél több, akkor soron kívül meg kell nyitni az OPN-t
gekk
2024. március 29. 09:51
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://telex.hu/video/2024/03/29/fidesz-ellentmondasok-kegyelmi-ugy-gyermekvedelem-luxus-melegek-vendegmunkasok&ved=2ahUKEwiawZali5mFAxXjg_0HHUpZAoMQwqsBegQIDRAE&usg=AOvVaw3dLbiA3dwz1s0dSSW7FBcl A fidesz. Orbit. No meg vjuditka. Amik jobbak lesznek fletóéknál. Ello röfik. Ízlelgessétek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!