Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

„Ez nagyon nagy kár volt, pihenned kellene!” – már a szimpatizánsok közül sem mindenki érti Magyar Péter legújabb összeomlását

2024. június 10. 21:11

A Tisza Párt alelnöke élő adásban veszett össze Rónai Egonnal, majd kiviharzott a stúdióból.

2024. június 10. 21:11
null

Nyitókép: YouTube

Ahogy előző cikkünkben beszámoltunk róla, Magyar Péter összeveszett Rónai Egonnal az ATV stúdiójában, miután a műsorvezető szembesítette a ténnyel, hányszor hívtak néhány hónap alatt. A Tisza párt alelnöke erről tudomást sem akart venni, azt ismételgette, hogy „Mi a kérdés, szerkesztő úr?”, majd kiviharzott a stúdióból

Az esetre rövid időn beül Facebook-posztban reagált Magyar Péter, ahol többek között azt írta: „Szégyellje magát, mind a Fidesz házitelevizíója, mind a műsorvezető, akinek fontosabb volt hazugságokkal védeni a védhetetlent, mint foglalkozni több, mint 1.340.000 szavazó tegnapi döntésével. Javaslom mindenkinek, hogy messze kerülje el az ATV propagandaműsorait. Ennél még a Hírtv is jobb, mert ott legalább nem hazudják azt, hogy függetlenek.”

Ezt is ajánljuk a témában

A bejegyzés alatti kommentszekcióban több szimpatizáns is értetlenségének adott hangot Magyar Péter viselkedését illetően, többen pihenni küldenék a Tisza Párt alelnökét. Többek között a Magyar Hang újságírója, Dévényi István is reagált a posztra, aki azt írta: „Azt szoktam mondani az újságíró hallgatóimnak, hogy figyeljék, egy politikus miként viszonyul a médiához és abból tudni fogják, mit fog tenni, ha hatalomra jut.”

 

Alább egy kis válogatás a teljesség igénye nélkül: 

 
 

 

 

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jackvomnoricum
2024. június 12. 15:38
„Idegállapotba’ vagyok, Móni!”
Box Hill
2024. június 11. 17:44
Nekem máris hiányzik az árnyékkormány.
tucsok
2024. június 11. 15:21
Kíváncsi lennék hogyan viselkedne egy "Putyinnal" történő tárgyaláson!!!? ezt a fazont még Zelenszkij is megenné reggelire ! bár utána ki is köpné szerintem!
kishal
2024. június 11. 11:32
A helyzet az, hogyha egy majdani Majdant (sic!) akarnak Petyára bízni, a formális politikába vegyülés nem szerencsés részéről. A forradalmárnak kívülről kell jönnie, talán ilyen performanszokkal próbálja majd az outsider, rebellis státuszt megőrizni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!