Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Hont András szerint a Szuverenitásvédelmi Hivatalnak nem az Átlátszónál, hanem Magyar Péternél kellene vizsgálódnia

2024. június 26. 16:52

A publicista egy ironikus posztban mutatott rá, hogy Magyar Péternek több elérést biztosít a Facebook, mint Joe Bidennek vagy Rihannának.

2024. június 26. 16:52

Nyitókép: Balint Szentgallay / NurPhoto / AFP

„Tegnap a szuverenitásvédelmi izé vizsgálatot indított az Átlátszóval szemben, hogy folyt-e külföldről támogatott választói akarat befolyásolására alkalmas tevékenység” – írja Hont a Facebook-oldalán

Pedig a portál legfontosabb témája az elmúlt időszakban az az akkumulátorgyárak létesítése és üzemeltetése volt, ráadásul olyan településeken, ahol a Fidesz nyert (Göd, Iváncsa, Debrecen). Így, ha külső beavatkozás történt – legalábbis Hont ironikus megjegyzése szerint –, akkor „a szuvvédelmi basznak magával szemben kéne azonnal eljárást kezdeményeznie, hiszen részben külföldi pénzből (unió) a választói akaratot befolyásolja azzal, hogy akadályozza azok munkáját, akik a nemzeti kormánypárt érdekében tevékenykednek.

Ezzel szemben – a publicista véleménye szerint – tud olyan területet említeni, ahol lenne dolga a hivatalnak. „Előlépett egy addig tökismeretlen valaki a NER-ből, és hirtelen elköltött több százmilliót kampányra.”

A legnagyobb (amúgy kaliforniai székhelyű) techóriás ennek az addig ismeretlen valakinek nagyobb elérést biztosított, mint Joe Bidennek vagy Rihannának. 

Azaz Magyar Péternek „effektíve több lájkja és megosztása van, mint nekik, holott követői számában még csak most érte be a démonikus Gyurcsány Ferencet, és még bőven vannak magyar politikusok, akik több követővel rendelkeznek, mint ő.

Éppen ezért – jegyzi meg végül Hont – „ezennel bejelentést teszek a Szuverenitásvédelmi Hatóságnál, hogy azonnal vizsgálja ki az esetet. Amennyiben nem lesznek e téren lépések, akkor ez a beavatkozás bizony a ti érdeketekben történt.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hont András

Facebook

Idézőjel

Van egy tévképzet, hogy minden, ami nyugaton van az precíz, tárgyilagos és elfogulatlan.

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2024. június 27. 08:40
Hát tegyél bejelentést a szánalmas hivatalotoknál. Mint anno a házmesterek a nyilasoknál, meg az ÁVO-nál. Egy platformon vagy velük.
Csendesgyöngy
2024. június 26. 19:06
Különböző cégek Liket és követést árulnak a Googlen. A választék kiterjed a Facebookra, az Instagramra, TikTok-ra, Yuotube-ra, Twiterre. Ezzel pedig az elérhetősége is nagyobb lesz a vásárlónak, így MP-nek is. Persze itt nincs vége, valóban meg kell nézni, hogy honnan ömlött a pénz MP-hez. Az Átlátszó viszont tényleg kapott Soros pénzt, bevallották. A többi kedvezményezett sokkal érdekesebb, mint pl. Karácsony Gergely "segélye". atlatszo.hu/adat/2023/08/21/mutatjuk-kinek-mennyi-penzt-adtak-soros-gyorgy-alapitvanyai-magyarorszagon/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0KK6GJovZT-FzaSkaWZI9phqg0lBHKn9hbLWNdXSqh-sLXxkw8IgUG2KU_aem_Ve1aUHbxhRvxB1vAeBRb6g
freely
2024. június 26. 19:05
Hát, azért egy Hont mégsem mehet kapálni, mondhatná Fónagy. Még a végén rálépne egy ottfelejtett gereblye tüskés végére.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. június 26. 18:41
Bandita még mindig Magyar által keresi magának a reflektorfényt? Akkor most kiderült, hogy őket az Átlátszónál finanszírozzák külföldről? 🤡 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!