Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Kedves Fletó! Ha én 2014-ben akár csak szóba álltam Vona Gáborral, olyan nácizást kaptam, hogy a fal adta a másikat

2024. július 02. 13:07

Most pedig, ha jól értem, Vonát és engem hibáztatsz azért, hogy 2014-ben nem volt összefogás az MSZP/DK, az LMP és a Jobbik között?

2024. július 02. 13:07
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke, volt kormányfő
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

 Nyitókép: Ladóczki Balázs / Magyar Nemzet

„»Ha együtt indultak volna, megértették volna, hogy csak így, valamilyen együttműködésben lehet megverni a Fideszt, akkor nem a Fidesznek van kétharmada, hanem nekünk van jelentős többségünk. Nem azért, mert a Gyurcsány akart külön indulni. A Jobbik vezetőjét Vona Gábornak hívják, az LMP vezetőjét Schiffer Andrásnak hívják« – mondja Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr és nem tévedés, most, igen, tíz év után. 

Kedves Fletó! Nem lenne sportértéke felhánytorgatni, kinek a kormányzását követte az első és mindent meghatározó kétharmad, kinek a pártelnöke uszított a 2010-es kampányban a »kispártok« ellen, jóllehet, ha az LMP mellett az MDF is bent van, nincsen fideszes kétharmad, azt is hagyjuk, milyen fényes sikert aratott ez az összefogás-projekt, amit még mindig nem bírsz elengedni, legutóbb 2022. tavaszán, no meg – igaz, kicsiben – néhány hete is.

Csupán egyetlen csúsztatásra szeretném felhívni becses figyelmedet:

ha én 2014-ben akár csak szóba álltam Vona Gáboral, vagy Novák Elődel, olyan nácizást kaptam Tőled is, kedves feleségedtől is és a szóvivődtől is, hogy a fal adta a másikat.

Most pedig, ha jól értem, Vonát és engem hibáztatsz azért, hogy 2014-ben nem volt összefogás az MSZP/DK, a LMP és a Jobbik között Miről beszélsz? Szerintem fuss neki még egyszer!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-115
2024. július 04. 14:59
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­é­­­k­­­e­­l­­d­­­ ­a­ ­­s­­z­e­­x­i­­ ­­­p­u­­n­c­i­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­𝐍
zovirax
2024. július 03. 09:55
Szembenézni az igazsággal? Önkritikát gyakorolni? Na ez nem megy Fletónak és a többi hasonszőrűnek. Mindíg mások a hibásak. Ezért is tartanakak itt...
Parittyás
2024. július 03. 05:40
Hát igen, Feri csúszik a lejtőn és kapaszkodik mindende. Nem én! Ők voltak! Olyan igazi dedós.
google-2
2024. július 02. 19:59
Nekifuthat akárhányszor, az igazság minden részletét ő úgysem szokta kibontani. Aztán az emlékezete is szelektív, valami hazugsággal mindig előrukkol. Ő Gyurcsány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!