Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

„Bemegy a tinik diszkójába, és a tinilányok között táncikál. Ki ez, te?” – Dopeman is beszólt Magyar Péternek (VIDEÓ)

2024. június 25. 13:24

A rapper kemény kritkát fogalmazott meg a fiatal korosztállyal és az influencerekkel kapcsolatban is.

2024. június 25. 13:24

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Dopeman is reagált nemrég Magyar Péter csütörtök hajnali botrányára. Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke botrányosan viselkedett, 

biztonsági őröknek kellett kivezetnie Budapesten hajnali négy óra tájban egy fővárosi klubból. 

A rapper úgy fogalmazott, „úgy el van szállva a csávó. Bemegy a tinik diszkójába, és a tinilányok között táncikál. Mi ez? Ki ez, te?” – tette fel a kérdést.

Majd azzal folytatta, hogy „azt hiszi, neki mindent lehet. S még Joli néni meg Marika, akit most hagyott el a férje, és a pöckét veri rá, még magyarázgatja, hogy »jaj, Péterke, ne csináld már a műsort«”.

Ezt is ajánljuk a témában

„Nem véletlen vitték ki a nyakánál fogva”

Majd a Ripost értesüléseit idézve megjegyezte, hogy – bár nem akarja az ott leírtakat készpénznek venni – „nem véletlen vitték ki a nyakánál fogva. Nem elég, hogy bemegy a hülye, hanem még kakaskodik”

„Beszólogat a csávóknak, alányúlkál a gádzsiknak. (...) Egyébként ügyesen vette át a PSG Oglit és társait, – mert ezeket kopizza –, durrantja a f@szt, mondja az Orbánnak, hogy »öreg vagy, lefőtt a kávé, mi jövünk«. Ezt mondják most a fiatalok” – idézte.

„Ez a rohadt rendszer nevel ilyen degenerált generációt”

Dopeman ezután kemény kritikát fogalmazott meg a fiatal korosztállyal és az általuk agyonajnározott influencerekkel kapcsolatban is. „De a fiatalok nem tudják, 

ha az én generációm kiszállna a buliból, akkor nem lenne adó, amiből ők pizzát tudnának rendelni. 

Meg nem lennének cégek, ahol dolgozni tudnának, mert agyhalott az egész generáció. Erről ez a rohadt rendszer tehet, hogy ilyen degenerált generációt nevel, akiknek ilyen Whispertonok és limitált képessgű emberek a példaképei” – húzta alá.

A vonatkozó részt alább tekintheti meg:

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-113
2024. július 03. 16:09
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­k­e­­l­d­­ ­­a­­­ ­s­­­z­­e­x­­­i­­­ ­p­­­u­n­­c­­i­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Kétes
2024. június 26. 14:58
A legyél te is rendszerváltó egyszemélyes Kft új Ken babákat forgalmaz. A következőkből választhatsz: 1./ Ken baba Tisza párti logóval. 2./ Ken baba fehér nadrágban, barna derékszíjjal. 3./ Ken baba diktafonnal felvételt készít. 4./ Ken baba fehér nadrágban, a nadrágon gyanús sárgás folttal. (Felár ellenében DNS mintával.) 5./ Pelenkázható, pisilős Ken baba. (Deviza felár ellenében az amerikai követség ajánlásával.) 6./ Ken baba, amint nyakánál fogva kivezetik az Ötkertből.(Mazochistáknak.) 7./ Ken baba (éjfél után vadKan baba) térdepelve táncol egy tini lány előtt.(A felnőtt filmek kedvelőinek.) +1 Kérésre egyedi igényeket is kielégítünk! Ilyen pl. a média által felfújt beszélő és távirányíható gumiKen, állítható alkatrészekkel.Minden reggel Guten Tag, Herr Weber.Wie geht es Ihnen? köszöntéssl ébreszt!
Bunyevac1964
2024. június 25. 23:35
Mi ez? Ki ez, te?”… Hát Magyarország leendő miniszterelnöke, egy államférfi, egy művelt , nagytudású poliglott, aki jártas a diplomáciában, kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkezik, soroljam tovább ? Ezért szavaztak rá ennyien !
bodrigyuri
2024. június 25. 20:42
Pityi, majdnem olyan jó vagy már a nernél, mint a zsidó Hont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!