Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Geert Wilders: A bátorság a győzelem előfeltétele, Orbán Viktor bátor vezető

2024. április 26. 15:23

A holland Szabadságpárt elnöke a budapesti CPAC után nyilatkozott elismerően Orbán Viktorról.

2024. április 26. 15:23

Nyitókép: Sean Gallup/Getty Images

A bátorság a győzelem előfeltétele; Orbán Viktor nagyon bátor vezető, aki büszkén kiáll az országáért, védi a magyarokat az illegális bevándorlással szemben, és erre a politikára nagy szükség van – mondta a holland Szabadságpárt elnöke a CPAC Hungary konferencián pénteken Budapesten.

Geert Wilders felidézte, hogy tavaly novemberben a Szabadságpárt duplájára növelte parlamenti helyei számát és a legnagyobb párttá vált Hollandiában.

 A Szabadságpárt sikerének kulcsa, hogy volt bátorsága nemet mondani a nyitott határok politikára és a woke-ra – közölte a pártelnök.

Hozzátette, ha a konzervatívok azt kiáltják az illegális migráció „őrületére”, hogy megállj, akkor a tisztességes állampolgárok csatlakozni fognak, mert biztonságos jövőt akarnak a gyermekeiknek. Ezért folytatni kell a missziót, az igazság harcosainak kell lenni, és az igazság végül győzedelmeskedni fog. „Együttesen megvan az erőnk”; a konzervatívok Európa felemelkedéséért harcolnak, és egyre több választást fognak nyerni – fogalmazott a politikus.

(MTI) 

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2024. május 08. 14:46
Wilders évek óta az életveszélyes fenyegetettség miatt valójában védőőrizet fogságában él. Ez bátorság és életküldetés nélkül nem menne. Kevesen hoznának ilyen áldozatot.
nemecsek-3
2024. április 26. 22:41
Bátor? Bátorság kell a nagyondemokraciás libsik mellett más nézetet vallani??? Szóval Orbán egy fenyegetett vezető. Érdekes demokráciatézis.
Tommaso
2024. április 26. 20:59
ORBÁN VIKTOR -- Rákosi elvtárs legtehetségesebb magyar tanitványa, és követője. Ő is egypártilag alkotmányozott, Ő is minden pozicióba a saját haverjait ültette, ő is nyugatellenes és Ő is ruszkiseggnyaló. De Orbán néhány dologban már felül is múlta mesterét. --- a rezsim pár agymosottja próbálta ezeket CÁFOLNI, de - szokás szerint - egyetlen értelmes (ellen) érvük nem volt.
KK75
2024. április 26. 18:27
Annyira szép, amikor az európai embert prédának kínáló haladárok fasisztázzák a konzervatív, hazaszertő embereket. Igazából az antifa és szeretői = új fasiszták, de már az európai civilizáció a célpont. Nem baj, be fog érni a munkájuk, ha így folytatják és előjön majd a valós fasizmus, de abban már nem lesz köszönetük, de lehet, hogy már nekünk sem. Idióta barmok, csak egyszer viselnék már saját bőrükön azt, amit másoknak indikálnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!