Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

A Blikk szerint Magyar Péterék kérésére vágták ki a videójukból, hogy külföldiek is segítettek a logójuk tervezésében

2024. április 08. 21:35

Magyar Péterék gondosan cenzúrázták a róluk szóló propagandafilmet, így kimaradt belőle, hogy külföldiek is segítettek nekik.

2024. április 08. 21:35

Nyitókép: Youtube

A Mandiner beszámolt róla, hogy Magyar Péter barátnőjével, Vogel Evelinnel készített riportot a Blikk. A videóban Vogel többek között beszélt arról is, hogyan született meg az új mozgalmuk logója.

Amennyiben valóban egy „profi grafikus csapat” vett részt a logó megtervezésben,

akkor finoman szólva sem fektettek bele túl sok energiát, hiszen a Talpra, Magyarok szervezet által használt logó kísértetiesen hasonlít arra, amelyet a Luster Bond nevű indiai ragasztógyártó cég használ.

Ezt is ajánljuk a témában

A felvételt azonban egyszer csak törölte a Blikk, majd a külföldiekre vonatkozó részt kivágva újraközölték a videót – mutatott rá az Origo.

„Egy szerkesztőségen belüli félreértésből fakadóan a Blikk azelőtt publikálta az anyagot, mielőtt arra megérkezett volna az interjúalanyok jóváhagyása. Az interjúalanyok kérésére a videóban több helyen is történt korrigálás,

ezért vágta újra a szerkesztőség az anyagot, nem csak a külföldi grafikus csapatra vonatkozó résznél.

A mondat így hangzott el az eredeti videóban: »Segített egyébként egy szuper grafikus csapat, akik félig magyarok egyébként és félig külföldiek«” – írta a Blikk az Origo megkeresésére reagálva.

Az Origo szerint a válaszból egyértelműen kiderül, hogy Magyar Péter cenzúrázta az elkészült videót.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 06:46
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­­é­­k­­­e­­l­­d­ ­a­­­ ­­s­­z­e­­x­­i­­­ ­­­p­­u­­­n­c­­i­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Banned310
2024. május 25. 19:29
Wow. A kormány kezében lévő blikk???? Durvaaaa 🤣🤣🤣🤣
catalina11
2024. április 10. 12:43
Ekrü 2024. április 08. 22:44 Szóval az aki habozás nélkül titokban lehallgat másokat és azt közreadja a megkérdezésük nélkül, az kifogásolja, hogy nem cenzúrázhatta megjelenés előtt a vele nyíltan a beleegyezésével készült interjút. Remek." ez Magyar Péter..
KovG_1
2024. április 09. 12:48
Teljesen nyilvánvaló, hogy Magyar Péter ilyen gyors felfuttatása és pénzelése mögött ugyanazok a CIA által létrehozott leányvállalatok állnak, mint amik milliószámra öntötték a dollárokat a hazai woke ellenzékbe kormánydöntés céljából. Jelenleg MP programját irányítják a Wall Streetről, hátha vele sikerül egy puccsot összehozni. Úgyhogy magyarok vigyázzunk, és ne bagatellizáljuk ezt a sztorit – a CIA-nak kb. 80 éves tapasztalata van világszerte puccsok létrehozásában. Meg kell akadályoznunk, hogy itt is egy Majdant csináljanak, és ezzel minket is a szakadékba lökjenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!