Magyar Péter barátnője szerint „egy szuper grafikus csapat” tervezte a logójukat, ami egyébként kísértetiesen hasonlít egy stockfotóra (VIDEÓ)

2024. április 08. 19:19

Csak az a kérdés, hogy vajon az említett grafikus csapat dolgozik-e indiai ragasztógyáraknak is.

2024. április 08. 19:19

Nyitókép: képernyőfelvétel 

Magyar Péter barátnőjével, Vogel Evelinnel készített riportot a Blikk. A videóban Vogel többek között beszélt arról is, hogyan született meg az új mozgalmuk logója. Elmondása szerit a logót a szervezők közül „ők páran” álmodták meg, de segített nekik „szuperül megtervezni” egy „szuper grafikus csapat”.

Vogel elárulta, hogy a logó a végtelen szimbólumát idézi meg, amely azt jelzi, hogy hosszú távra terveznek.

Ha valóban egy „profi grafikus csapat” vett részt a logó megtervezésben, akkor finoman szólva sem fektettek bele túl sok energiát, hiszen

a Talpra Magyarok szervezetének logója kísértetiesen hasonlít egy indiai származású, Luster Bond nevű ragasztógyártó cég logójára.

Ezt az észrevételt elsőként Bohár Dániel, a megafon tagja osztotta meg közösségi oldalán. Ezek alapján inkább az a valószínű, hogy a „szuper grafikus csapat” egy mindenki számára elérhető adatbázisból letölthető stockfotót használt a „szuper” logó elkészítéséhez. 

Kapcsolódó vélemény

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

Négy meglátás az új balos messiás kapcsán – pár nappal egy valóban hatalmas budapesti tüntetés után.

 

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­ö­­g­ö­­­s­­­ ­l­­á­­­n­­y­­o­­­k­ ­v­á­r­­n­­­a­­k­ ­­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Sulammit
2024. április 10. 11:23
Ja, szupercsapat, akiktől lenyúltátok ezt a logót.
alexandrosz-2
2024. április 10. 08:56
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
magyargerinc
2024. április 09. 16:36
Már csak ahhoz kell egy csapat, hogy megmondja azt, hogy ki a magyar. Orbán szerint a legjobb magyar a cionista zsido, aztán a keresztény-cionista magyar, végül a rá szavazó külföldön elő magyar. A többi megrohadhat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!