Márki-Zay Péter: Varga Judit nem bántalmazott nő, hanem bántalmazó (VIDEÓ)

2024. április 08. 18:46

„Varga Judit soha nem mondta, hogy a férje egy ujjal is hozzányúlt, azt viszont elismerte, hogy ő bántalmazta a férjét” – jelentette ki a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke.

2024. április 08. 18:46

Nyitókép: Szigetváry Zsolt / MTI

„Az előválasztási győzelem után nagyon népszerű voltam az ellenzéki körökben, de soha nem tudtam volna ötvenezres, nemhogy százötven-kétszázezres tüntetést összehozni, és nem voltak sorozatban olyan posztjaim, amit a Facebookon 30-40 ezren lájkoltak volna, neki gyakorlatilag minden egyes posztja ilyen. Nem igaz, hogy Magyar Pétert a baloldal támogatja” – mondta Márki-Zay Bohár Dánielnek, akivel telefonon beszélgetett.

Varga Judit nem bántalmazott nő, elnézést, hanem bántalmazó.

Varga Judit soha nem mondta, hogy a férje egy ujjal is hozzányúlt, azt viszont elismerte, hogy ő bántalmazta a férjét. Minden bizonyíték arról szól, hogy Magyar Péter az áldozat, az összes többi szóbeszéd” – magyarázta Hódmezővásárhely polgármestere, aki szerint nem tudjuk, hogy Varga Judit bántalmazott, mert nincs rá bizonyíték. Márki-Zay szerint

Bohár Dániel már annyit hazudott, hogy neki sem lehet elhinni, pedofil-e vagy sem.

„Folyamatosan hazudozik, már évek óta. Most azt mondja, hogy nem pedofil, de ki tudja?” – tette fel a kérdést a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke. „Dániel, egy pedofil pártban van. Hát tessék felvállalni, ha pedofil” – mondta Márki-Zay Péter.

A telefonbeszélgetésről készített felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Jeszenszky Zsolt

Demokrata

Idézőjel

Ha valami nem organikusan épül fel, a választók átlátnak a szitán, és összeomlik, mint Kiril Petkov kormánya Bulgáriában. Interjú.

 

Összesen 324 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:53
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­ö­g­­ö­­­s­ ­­­l­á­­n­­­y­­o­k­ ­­v­á­r­­n­­a­­k­ ­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
pipa89
2024. április 12. 08:26
Na, már csak te hiányoztál a sziájés panoptikumból, te őrült MZP! A woke forrása, szellemi atyja pontosan ilyen laposföld-hívő lehet, mint te! Tagadd csak a tagadhatatlant, szépen hízik majd vissza a jobboldali szavazótábor az ilyen mocsáralja-lakóktól. Dumáljatok minél többet, ha lehet Nárcisszal és Pressivel együtt!
Saksafar
2024. április 10. 11:01
Te pedig félre hallottad az orvosnál! Nem elmehetnek, hanem elmebeteg!
cinkegolyó
2024. április 09. 10:40
Anyuval foglalkozzál otthon Makizay, vagy Daniel Freund-dal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!