„Te meg ültél mögöttünk, mint egy tartótiszt” – Szentkirályi Alexandra keményen beszólt Magyar Péternek és megvédte a frakcióját

2024. október 17. 18:29

Itthon folytatódik a csihi-puhi.

2024. október 17. 18:29
null

Nyitókép: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

A Fidesz budapesti elnöke a közösségi oldalán egy videóban reagált Magyar Péter legújabb interjújára és a Tisza Párt fővárosi frakciójának eddigi „munkájára”.  

A frakcióvezető szerint a Tisza-vezér azt hazudta, hogy „a Fidesz semmilyen módosítót nem javasolt az SZMSZ-hez. Péter, két dolog lehet, és én mind a kettőt készséggel elhiszem. 

Vagy fogalmad nincsen Brüsszelből, hogy mi történik Budapesten, vagy megint hazudsz.

Kiemelete, hogy igazából valószínűleg mind a kettő.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Szentkirályi Alexandra

Facebook

Idézőjel

A főpolgármester öt éve programjában bérlakásépítést, kollégiumépítések támogatását ígérte és egy sor más kamu terve is volt.

Szentkirályi Alexandra kifejtette, hogy nyilvánosan elérhetőek a Fidesz által benyújtott módosító javaslatok, amivel például százmilliókat spórolhatott volna a budapestieknek a városvezetés.

Emellett Szentkirályi Alexandra kiemelte azt a javaslatukat is, amivel bevezették volna újra a Budapest Infót, vagy éppen az antikorrupciós szobákról szóló módosítójukat.

„Éppen a Tisza Párt volt az, akiken látszott, hogy fogalmuk sincsen, hogy hol vannak, ráadásul nulla darab előterjesztést hoztatok a közgyűlésre. 

Te meg ültél mögöttünk, mint egy tartótiszt. 

Amíg Ti Gyurcsányékkal együtt leszavaztátok a budapesti kukák visszaszerelését, addig a mi képviselőink ott voltak, dolgoztak, érveltek” – hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kétes
2024. október 17. 20:31
Peti nem ér rá! igazat mondani Most a nagy műpénisz projekten dolgozik. (Bocs!)
Akitlosz
2024. október 17. 20:20
Összeférhetetlen fruska. Csak a beszólogatáshoz ért. Aztán csodálkoznak a narancssárgák, hogy miért Karácsony a főpolgármester. Ez a buta liba kellene, hogy vezesse a fővárost? Semmi hasznosat nem csinál az önkormányzatban (legalábbis a Mandiner "hírei" alapján). Csak hergel, uszít mások ellen.
Tegnap
2024. október 17. 20:09
Novicsok-5 2024. október 17. 18:43 Ha valaha megnősz, akkor is csak egy nagyobb rakás szar leszel. Most is olyan fosbűzöd van, mint a poloska nadrágja.
sexykitty-5000116
2024. október 17. 19:45
🍓 ️ ­É­­r­­t­­é­­k­­e­l­d­­­ ­­a­­­ ­s­­­z­­­e­x­­i­­ ­­p­u­n­­c­­­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!