Túltolta az orbánozást Kamala Harris egy műsorban, nem tette zsebre a diplomáciai választ

2024. október 12. 19:46

A demokrata elnökjelölt még azt sem vette figyelembe, hogy Magyarország is NATO-tag.

2024. október 12. 19:46
Cyprus Hungary

Nyitókép: Photo by Danil Shamkin/NurPhoto via Getty Images

Mint arra a Mandiner olvasói emlékezhetnek: csütörtökön átlépte a vörös vonalat Kamala Harris, demokrata elnökjelölt, amikro egy műsorban egyenesen azt állította, hogy gyilkosnak lehetne nevezni Orbán Viktort.

Diktátorok és tekintélyelvűek. Emberek, akiket gyilkosoknak lehetne nevezni”

– fogalmazott az amerikai politikus a magyar kormányfő mellett Vlagyimir Putyin orosz és Hszi Csin-ping kínai elnökre is utalva. Erről részletesebben itt írtunk.

Ezt is ajánljuk a témában

Diplomáciai botrányt keltett a nyilatkozat

„Elfogadhatatlan így beszélni egy miniszterelnökről. Ez nemcsak a kormányfővel szemben tiszteletlenség, hanem a magyar emberekkel szemben is” – reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a RIA Novosztyi orosz állami hírügynökségnek adott interjúban szombaton.

Mindig tiszteletet tanúsítottunk az amerikai emberek iránt és elvárjuk, hogy az amerikaiak is tiszteletet tanúsítsanak a magyar nemzet iránt. Egy ilyen kijelentés a szövetségesek között elfogadhatatlan”

– húzta alá Szijjártó Péter.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2024. október 12. 22:05
Herden, herden. Szenvedsz szerdán, s kedden!
herden100
2024. október 12. 22:00
🥺 youtu.be/H7xaDHkczPc?si=i3_3vUqzrI2SrLJT
herden100
2024. október 12. 21:58
Hoppá! m.youtube.com/watch?v=Hp_2BGN0qf0
herden100
2024. október 12. 21:57
EZT NÉZD MEG !!!!!!! m.youtube.com/watch?v=svK9ghuRjfM&pp=ygUZdG9yb2N6a2FpIGzDoXN6bMOzIGl6cmFlbA%3D%3D ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!