Sok a dolga Magyar Péternek: reklámozza a pulcsiját és kézzel belezi a kis tököt (Videó)

2024. október 27. 09:43

A Tisza Párt elnökének posztja az egykori TV Shop műsorainak hangulatát idézi.

2024. október 27. 09:43
null

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Különös videót tett közzé a Tisza Párt elnöke vasárnap reggel a közösségi oldalán. A kisfilmből kiderül, hogy a Tisza párt elnökének kedvenc évszaka a tavasz, de ősszel sokkal több programot tud szervezni. Ilyen például a tökfaragás, amit be is mutat.  A nagy munkálat közepette nem felejtkezik el a Tisza Párt termékeinek, így a pulóvere és karkötője reklámozásáról sem, némileg az egykori TV Shop műsorainak hangulatát idézve.

Mutatjuk az említett videót:

Rovafinoli: Óriási ötlet Magyar Péteréktől ez az MLM-es „fizess elő a rendszerváltásra” cucc

Francesca Rivafinoli, a Mandiner publcistája mág a nyáron arról írt, hogy „óriási ötlet Magyar Péteréktől ez az MLM-es »fizess elő a rendszerváltásra« cucc”. Mint a Mandiner publicistája fogalmazott:

Annyira frappáns ötlet ez, hogy a TISZA Pártnál elő lehet fizetni a »rendszerváltásra«, az »alap« 3000 forinttól a prémium, illetve nem is, hanem »premium« kategóriának minősülő 10 000 forintig terjedő összeget utalva át minden egyes hónapban

fáklyákra, benzinre, kitűzőkre és szórólapokra, hogy aztán ilyen klassz MLM-es stílusban lépkedhessen előre az ember – a kezdő, piros szintről a hatodik havi átutalás megtörténtekor ugrik át a polgár a fehér fokozatba, ahol már elmondható róla, hogy „példát mutatsz másoknak a lendületeddel és következetességeddel” (hogy ki és hol látja azt a magával ragadó lendületet, amellyel a Barion adott hó másodikán levonja a számláról a levonnivalót, az nem ismert; igaz, az se normális, aki MLM-es marketingdumákban keres értelmet).”

Ezt is ajánljuk a témában

Dopeman szerint is „ politikai bizniszt” folytat a Tisza-elnök

A Magyar Péter által indított „politikai bizniszre” Dopeman is felhívta a figyelmet a TikTok-on:

@veghtamas85 Dopeman szerint a Tiszapárt létrehozta az utóbbi idők legnagyobb MLM bizniszét 🤣 #tiszapart #magyarpeter #mlm #magyarorszag #dopeman ♬ Funny - Gold-Tiger

Bencsik: Magyar Péter viszont mintha multilevel marketinget alkalmazna

Bencsik Gábor újságíró posztban reagált Magyarék termékeire. „Mikor először hallottam Magyar Péter új pénzgyűjtési akciójáról, a Rendszerváltó Kártyáról,

biztos voltam benne, hogy visszaéltek a nevével, és a rendőrség már nyomoz a csalás ügyében. Erre kiderült, hogy igaz.

Mi az hogy, nagyon is! Semmi bajom a közösségi finanszírozással. Szerintem az európai kultúrától ugyan idegen a politika területén való alkalmazása, de még ez is belefér. Csakhogy van egy alapvető erkölcsi szabály: a támogató cserébe személyesen nem ó kaphat semmit. Ez nem adásvétel, hanem viszontszolgáltatás nélküli adomány. Magyar Péter viszont mintha multilevel marketinget alkalmazna.”

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manitowoc
2024. október 27. 13:32
"Ragasztós logó"-t", "logólopás"-t emlegető kommentelők figyelmébe ajánlom a SZLOGENLOPÓ Fideszt. A Fidesz ELLOPTA a BLACK & DECKER VERSAPAK jelmondatát, és felhasználta. "A jövő elkezdődött - Választási program 2002". archiv.fidesz.hu/index.php?Cikk=366 Bizonyíték az EZERMESTER barkácsmagazin (figyeld a dátumot!) 1996/8 sz. 38. oldala, ahol alul olvasható: "Zárszóként álljon itt a BLACK & DECKER VERSAPAK hivatalos jelmondata, mely e téren bizonyosan helytálló: A JÖVŐ ELKEZDŐDÖTT!" Tessék a link: oldtimer.ezermester.hu/pdf-keresheto/1996/Ezermester%201996-8.pdf Ráadásul, FIDESZ LOPÁS volt - "A jövő elkezdődött!" plakát KÉPE is kiabáló kisfiúval (ld.: Telefónica Móviles reklám)
bagira004
2024. október 27. 13:18
Dunhill67 2024. október 27. 13:17 Magadról másokat ítélsz, te már az ebéden egyéb más dolgon túl vagy.
luxusbatar
2024. október 27. 13:07
...és akkor ez a senkiházi beszél propagandáról....Rogán a fasorban sincs ehhez képest! Ja! A kommentek,,,,sírok. Az a "pétrezés"...
gullwing
2024. október 27. 13:02
Selyem majom bevédte már a házipedofil buziját? latyi makit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!