Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Mikor először hallottam Magyar Péter új pénzgyűjtési akciójáról, biztos voltam benne, hogy visszaéltek a nevével, és a rendőrség már nyomoz

2024. június 08. 15:24

Akasztott ember házában nem jó kötelet emlegetni.

2024. június 08. 15:24
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

Nyitókép: NurPhoto via AFP

„Mikor először hallottam Magyar Péter új pénzgyűjtési akciójáról, a Rendszerváltó Kártyáról, biztos voltam benne, hogy visszaéltek a nevével, és a rendőrség már nyomoz a csalás ügyében. Erre kiderült, hogy igaz. Mi az hogy, nagyon is! Semmi bajom a közösségi finanszírozással. Szerintem az európai kultúrától ugyan idegen a politika területén való alkalmazása, de még ez is belefér. Csakhogy van egy alapvető erkölcsi szabály: 

a támogató cserébe személyesen nem kaphat semmit. Ez nem adásvétel, hanem viszontszolgáltatás nélküli adomány. 

Magyar Péter viszont mintha multilevel marketinget alkalmazna. Idézet személyesen tőle: »Mindenki a támogatásának kezdetétől számított 5 havonta léphet egy újabb szintre, így folyamatosan jutva különböző újdonságokhoz és jogosultságokhoz.« Akasztott ember házában nem jó kötelet emlegetni. Annak az embernek a házában, aki barátnőjének az anyja négy évet ült fegyházban piramisjáték szervezéséért, talán nem kellene pénzért szintlépéseket ajánlgatni.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:02
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­k­e­­l­­d­­ ­­­a­­ ­­­s­­z­­e­x­­i­­­ ­­p­u­­n­c­­i­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
alexandrosz-2
2024. június 10. 12:23
A lényeg az, hogy a ner pici gyermeke vasárnap nagyra nőtt és kibaszta az ablakon azt a szemkilövetőt, akit a vétótlan köpcös geci óvott a széltől is az eltelt 14 évben, azzal a poszt szdsz-el együtt, ami éveken át ott tett alá a magyaroknak a komisszár haverjaival, ahol csak tudott. Ennek minden jobboldali és nemzeti gondolkodó örülhet. Ezt helyetettek tette meg bencsik geci, mert 14 év és ugyanennyi alkotmányozó többség nektek kevés volt rá. A vétótlan köpcös geci olyan kihívással áll szemben amikot a TISZa árad, ami kiszorítja jobbra a centrumból. Ez pedig a jobbereknek, nemzetieknek jó, mert a jobbszélen megmarad erősödőben a MIHA Toroczkaiékkal.
Pelso j.
2024. június 10. 06:32
Gábor, simán fel tudnék sorolni pár tucat esetet, amikor vártam, hogy nyomozás induljon közpénz kiharácsolás változatos módjai ügyekben, de nem történt semmi. Ugye tudod, mely körökben.
atti64
2024. június 09. 16:43
PATKÁNY PÉTER!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!