Simicska pénzéről és Magyar Péterről is beszélt – Vona Gábor nem kertelt (Videó)

2024. október 22. 12:32

Hajdú Péter még azt is megkérdezte a pártvezetőtől, hogy koalícióra lépne a Tisza-elnökkel.

2024. október 22. 12:32

Nyitókép: Képernyőfotó/Instagram

Legutóbb Vona Gábor költözött be Hajdú Péterhez, amiről a műsorvezető számolt be az Instagram-oldalán. Hajdú azt írja, az ősélménye a politikussal kapcsolatban egy éttermi beszélgetés, amelyre több mint 10 évvel ezelőtt került sor, és akkor még a Jobbik jobbszélen volt és Vona volt az elnöke.

Most már sem ő sem a Jobbik nincs ott, sőt, Vona élete 180 fokos fordulatot vett, új pártját, a 2RK-t építi és egyre több workshopot tart feleségével, ahol fókuszban a változás van. Hajdú szerette volna jobban megismerni Vona Gábort, ezért kérte meg, hogy költözzön be hozzá. A műsor premierje pénteken este 7-kor lesz a Frizbi TV YouTube-csatornán, de ebben a posztban Hajdú ad némi előzetest, amelyből sok érdekesség derül ki.  

Simicska pénzéről és Magyar Péterről

Vona többek között azt mondja a korábbi beszélgetésükről, hogy jobbközép, nemzeti konzervatív érzésű volt, amely 2006 után radikalizálódott benne, de soha nem volt náci, nemzeti szocialista. Azt elismerte, hogy kétszer is találkozott Simicska Lajossal, de azt állítja, nem vett át tőle semennyi pénzt. 

Hajdú kíváncsi volt arra is, hogy amikor elindult a néppártosodás útján, változott-e a Gyurcsány Ferenchez való viszonya. A politikus kijelentette, ő Gyurcsány Ferenc ellen született meg politikusként. 

Nincs Gyurcsány-fóbiája, de az neki nem volna jobb világ, ha Orbánt leváltanák és egy új Gyurcsány-korszak kezdődne. 

A műsorvezető feltett egy hipotetikus kérdést is: a 2RK sikeres parlamenti választási eredménye után hajlandó lenne-e Magyar Péterrel és a Tisza párttal koalícióra lépni. „Huh” – reagált erre Vona, de hogy valóban mit válaszolt, ez csak a teljes műsorból derül ki.

A műsor ajánlóját alább tekintheti meg:

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. október 22. 14:29
"Simicska pénzéről és Magyar Péterről is beszélt – Vona Gábor nem kertelt " de akkor is lényegtelen a véleménye, mert nem kell már senkinek sem ő, sem a pártja.
kovsa2
2024. október 22. 14:28
"találkozott Simicska Lajossal, de azt állítja, nem vett át tőle semennyi pénzt." Ja, mindig bankszámlára utalt.
2024. október 22. 14:24 Szerkesztve
"még azt is megkérdezte a pártvezetőtől, hogy koalícióra lépne a Tisza-elnökkel." Mi van? Ez valami beteg házassági ajánlat föltételezése? Vagy, esetleg, a pártra és annak vezetésére gondolt a költő?
balbako_
2024. október 22. 14:22
Nem vett át pénzt? Amikor a kocsiját le kellett adni Simicskának a nagy bukfenc után. Az ilyen fickókkal nem lehet beszélni, mert folyvást hazudnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!